IZBORI 2018.

Nikšić: Imamo plan i ljude kako obnoviti BiH i odnose među ljudima

Avaz.ba

5.10.2018

Na održanom završnom predizbornom skupu Socijaldemokratske partije BiH u Bihaću, predsjednik ove stranke Nermin Nikšić je kazao da SDP ima Plan 10.

- Već više od godinu dana obilazimo našu državu, pričamo sa našim ljudima i slušamo ih. Rezultat je naš Plan 10 u kojem smo sabrali sve ključne probleme na koje su ukazali građani, a u saradnji sa domaćim i međunarodnim stručnjacima smo ponudili jasna i konkretna rješenja - kazao je Nikšić. 

"SDP BiH ne treba ljudima obećavati da ćemo početi obnavljati državu i odnose među ljudima. Mi to već radimo! Imamo i plan i ljude za to. Mreža SDP-a BiH se već proteže od Banja Luke, Doboja, Prijedora, Srebrenice preko Sarajeva, Bihaća, Goražda i Mostara, pa sve do Gruda i Livna. Jedino mi širom države imamo ljude svih narodnosti koji ponosno ističu da su članovi SDP-a i koji se bore za jednu, jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu, jednu zemlju za sve nas! Za dva dana tu mrežu stavljamo u funkciju obnove naše zemlje, obnove urušene privrede i državnih institucija. Za dva dana mi preuzimamo odgovornost da nastavimo ondje gdje su nas prije četiri godine zaustavili."

Na skupovima su govorili i Fatka Kulenović, predsjednica GO SDP Bihać i kandidatkinja za Skupštinu USK, Hajrudin Havić, predsjednik KO SDP USK i kandidat za Skupštinu USK, Muhidin Šertović, nosilac liste SDP-a za Skupštinu USK, Albin Muslić, nosilac liste SDP-a za Predstavnički dom Parlamenta FBiH i Enes Eminić, nosilac liste SDP-a za Predstavnički dom Parlamenta BiH.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.