NAJAVA

"Panorama" donosi ekskluzivnu ispovijest s Elvirom Deak, top-intervju s Rori Kenedi, razgovor s Ivanom Banfić...

Naslovnu stranu našeg priloga krasi Sarajka Dalila Tufo, mlada manekenka koja je karijeru započela u Istanbulu, gdje je ostvarila zapažen uspjeh, a potom je svoj modni put nastavila u Milanu i Parizu

Avaz.ba

6.10.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 7. oktobra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

U ekskluzivnoj ispovijesti za „Dnevni avaz“ Elvira Deak, majka tragično nastradalog osnivača „Crvene jabuke“ Dražena Ričla, govorila je o 1. oktobru, danu kada je izgubila sina. Osim toga, otkrila je kako su joj prošle 32 godine od strašne nesreće.

- Ima jedna divna emisija o Draženu, njegovom radu i životnom opusu. Kad osjetim da mogu i da sam spremna, pogledam je i, tako, sjetim se svog sina - kazala je, između ostalog, Deak.

U top-intervjuu za naš list govorila je i Rori Kenedi, bratična Džona F. Kenedija i rediteljka nominirana za Oskara te dobitnica Emi nagrade. Rediteljka je u ekskluzivnom intervjuu za “Dnevni avaz” govorila o procesu stvaranja dokumentarca, svojim iskustvima, ali i o utjecaju Džona Kenedija na nju.

Hrvatska pjevačica Ivana Banfić govorila je o svom novom životu na selu, porodici i antistres muzičkoj radionici kojom ljudima pokušava pomoći da pobijede strah od javnog nastupa.

Naslovnu stranu našeg priloga krasi Sarajka Dalila Tufo, mlada manekenka koja je karijeru započela u Istanbulu, gdje je ostvarila zapažen uspjeh, a potom je svoj modni put nastavila u Milanu i Parizu.

Čitajte još:

- LEGENDA SVJETSKE KULTURE Čuvena španska pjevačica Monserat Kabalje umrla u 86. godini

- MAJSTOR SCENOGRAFIJE Slavni dizajner Karl Lagerfeld nadmašio sam sebe na “Chanelovoj” reviji

- PLAVA KRV Supruge britanskih prinčeva otkrile tajnu ljepote

- ZANIMLJIVE DESTINACIJE Bern - švicarska prijestonica ušuškana u prekrasnim Alpama

- Susret Halida Bešlića i Amela Ćurića u avionu


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.