NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: SDA krađom određuje pobjednike

Nakon što je preksinoć oko 22 sata posmatračima u Općini Novi Grad dozvoljeno da učestvuju u ponovnom brojanju glasova, odmah je uočena brutalna krađa glasova, i to u korist kandidata SDA Šefika Džaferovića

Avaz.ba

12.10.2018

Nakon što je preksinoć oko 22 sata posmatračima u Općini Novi Grad dozvoljeno da učestvuju u ponovnom brojanju glasova, odmah je uočena brutalna krađa glasova, i to u korist kandidata SDA Šefika Džaferovića! 

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom donosi nove detalje krađe 500.000 glasova. Pročitajte upozorenje Adisa Arapovića, šefa Izbornog štaba SBB-a, otkrivamo kako SDA kontrolira izborni proces i određuje pobjednike, SDP BiH tvrdi da je Bećirović pokraden, a donosimo i reakcije profesora, intelektualca i političara o rezultatima izbora.

Ogromnu pažnju javnosti privukla je najava predsjednika SDP-a Nermina Nikšića da će ova stranka pokušati sastaviti vlast bez SDA, pročitajte šta je u intervjuu za naš list rekao.

Ličnost dana je Šefik Džaferović: Krađom na čelo države

Javnost još pamti nesvakidašnji slučaj iz avgusta prošle godine, kada je Amerikanka u Sarajevu pokazala srednji prst prema pratnji Bakira Izetbegovića pa završila u policiji. Pročitajte kako je prošao Adi Šaranović jer je dobacio pratnji Denisa Zvizdića!

Na stranicama Mozaika pročitajte kako se više od stotinu mještana Vrselja kod Zenice zarazilo bakterijom koja se nalazi u vodi.

Novi udar na džepove građana. Od Nove godine očekuju se više cijene duhanskih proizvoda. Ovisno o proizvođaču, pročitajte za koliko će poskupjeti.

Na stranicama Crne hronike pročitajte kako Rumuni i Bugari pljačkaju bankomate širom naše zemlje te čime su sve opremljeni.

Iako se sve odilo daleko od očiju javnosti, naši novinari otkrivaju novi jezivi slučaj čedomorstva u Sarajevu.

Iako je rođen u Hamburgu, talentirani Ermedin Demirović (20) napadač je naše mlade reprezentacije. Otkrio nam je sve o svojim prvim sportskim koracima, ko mu je idol, šta voli u Sarajevu te još mnogo zanimljivih detalja iz života i karijere.

Možete pročitati i detaljan izvještaj sa sinoćnje utakmice "Zmajeva" protiv Turske.

Belgijski fudbal u centru je zbivanja, ali ne po dobrom, nego zbog afere u vezi s pranjem novca i namještanjem utakmica. Počela su hapšenja u velikoj akciji nazvanoj "Čiste ruke". Menadžeri, ljudi iz klubova, treneri... mnogi su pod istragom, a neki od njih su posredovali i u transferima bh. igrača. Viš o ovome za "Avaz" govori Zoran Samardžija, fudbalski agent.

U "Dnevnom avazu" pročitajte i mnoštvo zanimljivih priča koje donosimo u prilogu "TV extra".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.