NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Bakir ruši Nikšića

Saznajte i kako je moguće da nosilac liste koalicije Zajedno za BiH za Skupštinu RS Sevlid Hurtić nije dobio niti jedan glas i ako su on i njegov otac glasali za njega

Avaz.ba

13.10.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi nove detalje izborne krađe! Pročitajte i detalje odluke Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), koja će postupiti po službenoj dužnosti i provjeriti sve informacije koje se odnose na brojne prijave političkih subjekta i građana da su opći izbori u BiH namješteni.

Pročitajte i saopćenje Saveza za bolju budućnost (SBB) i saznajte s kim ova stranka neće u koaliciju. Ogromnu pažnju javnosti privukao je i zahtjev SDP-a, Nezavisnog bloka i SBB-a za ponovnim brojanjem glasova, i to u cijeloj Federaciji BiH. Saznajte i kako je moguće da nosilac liste koalicije Zajedno za BiH za Skupštinu RS Sevlid Hurtić nije dobio niti jedan glas iako su on i njegov otac glasali za njega.

Ličnost dana je Rafael Nadal: Kralj šljake u čizmama

Naši novinari donose i priču o tome kako je ideja o formiranju šireg stranačkog bloka koji bi činio vlast bez SDA, a koju je dan nakon izbora lansirao Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a, izazvala do sada neviđenu paniku u taboru Bakira Izetbegovića.

Na stranicama „Globusa“ pročitajte detalje o uraganu Majkl koji je praktično izbrisao pojedina naseljena mjesta na Floridi.

Saznajte i ko je imenovan za šefa Misije BiH pri UN-u te na čiji prijedlog. Pročitajte i dramatična upozorenja o novom nadolazećem valu migranata. Pročitajte i ko su sretni dobitnici drugog kola nagradne igre „Kupone spoji, auto osvoji“, koju je organizirao najtiražniji bh. list „Dnevni avaz“.

Na stranicama Crne hronike pročitajte šta je rekla optužena za ubistvo tek rođene bebe pred sudijom te kako je postala beskućnica.

Naši novinari donose detalje prvostepene presude Okružnog suda u Prijedoru protiv Alije Hrustića, koji je iskasapio bivšu suprugu i njenog ljubavnika.

Novinari sportske rubrike saznaju da je u pripremi dokumentarac o životu Ivana Gudelja, čovjeka koji je proglašen za najboljeg fudbalskog juniora Evrope i bio u najboljem timu Svjetskog prvenstva 1982. godine te čekao potpis s velikim Realom iz Madrida.

Pročitajte i tiražnu priču o veznjaku naše reprezentacije Miralemu Pjaniću, koji se trenutno nalazi na okupljanju i iščekuje duel s Ircima.

U današnjem izdanju možete pročitati i šta je za naš list kazao Emir Tufek, trener El-Arabija iz Kuvajta, te zašto je odgođen početak prvenstva BiH u košarci.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i aktuelan redovni prilog “Sedmica“ u kojem možete pročitati čiji novac je potrošio premijer FBiH Fadil Novalić da bi poslao predizborna pisma penzionerima. Također možete pročitati i ekskluzivni intervju s ministarom vanjskih poslova Kosova Behdžetom Pacolijem.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.