NAJAVE

"Panorama" donosi: Ekskluzivni intervju s Ivicom Kostelićem. Priča o Berni Balić. Vruća jesen na naslovnici s Anom Marijom Jurišić i Milicom Puzović...

Lijepa i talentirana Berna Balić kćerka je poznate bh. glumice Medihe Musliović i uspješnog biznismena Selena Balića

Avaz.ba

13.10.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 14. oktobra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

U ekskluzivnom intervjuu za “Dnevni avaz” skijaška legenda Ivica Kostelić otkrio je zanimljive detalje o izložbi u Zagrebu, čiji je i on dio, kao i o svom privatnom životu.

- Ima tu svega, a prvi put su na jednom mjestu izložene sve olimpijske medalje, onda naši najveći trofeji, koji nam mnogo znače. Posebno su zanimljivi dnevnici našeg oca, koje je lako pročitati i svakako privlače pažnju gostiju, čak više od starih fotografija - rekao je, između ostalog, Kostelić o izložbi u Muzeju grada Zagreba.

Lijepa i talentirana Berna Balić kćerka je poznate bh. glumice Medihe Musliović i uspješnog biznismena Selena Balića. Ova mlada djevojka pokupila je ovacije sarajevske publike na nedavnom koncertu “Indexi i prijatelji” i dokazala da se zaista dobar glas daleko čuje. Za “Dnevni avaz” govorila je o odnosu s roditeljima, karijeri, muzici...

Bosanskohercegovačka manekenka Ana Marija Jurišić vratila se nakon porodiljskog odsustva pred kamere i na piste. Otvoreno priznaje da se nakon poroda podvrgnula hirurškom uljepšavanju te govori o tome kako je uspjela vratiti samopouzdanje, kao i o zajedničkom fotošutingu s kolegicom iz Srbije Milicom Puzović.

Zvjezdan Misimović otkrio nam je sve tajne muškog prijateljstva s Dinom Šukalom i Mahirom Beathouseom.

Čitajte još:

MIŠEL HUNCIKER Zbog sekte joj propao brak s Erosom Ramacotijem

PLAVA KRV Filip Trejsi: Kraljevski šeširdžija

MUZIČARI Susret Amire Medunjanin i Frenkieja na aerodromu

SVIJET MODELINGA Bojana Lazić, Miss šarma na Izboru Miss turizma svijeta: Harizma je moj adut

MODNI KUTAK Metalik - za one koji se žele istaknuti u masi

GASTRONAUT Sve o palačinkama


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.