BANJA LUKA

Govedarica na Trgu Krajine: Ja sam čovjek koga je narod birao

Poslanik PDP-a u NSRS Adam Šukalo ponovio je da su izbori "brutalno pokradeni" i da nema odustajanja od borbe dok se ne utvrde pravi rezultati izbora

G. D.

G. D.

14.10.2018

Narodni protesti zbog izborne krađe održani su večeras na banjalučkom Trgu Krajine pred dvije hiljade nezadovoljnih građana. Predstavnici opozicije ponovili su da ne pristaju na rezultate izbora i da traže da se što prije dođe do izborne istine.  

- Hoću da istrajemo do cilja, a to je utvrđivanje istine. Hoću da saznamo šta je istina. Oni znaju šta su uradili i zato se boje. Hoću da znamo koliko smo imali lažnih glasačkih listića, jesu li ih štampali kao lažne "Leviske" u Novom Pazaru - kazao je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

On je istakao da opozicija i narod u RS traže da se utvrdi svaki listić i da se pronađu oni lažni listići koji su ubačeni 7. oktobra. Govedarica je poručio da zna i osjeća volju naroda.

- Ja sam čovjek koga je narod birao. Nisam pokraden ja, brutalno je pokradena volja naroda. Hoću i učinićemo sve da utvrdimo istinu. Ništa nas i niko neće spriječiti u tome - poručio je Govedarica.

Poslanik PDP-a u NSRS Adam Šukalo ponovio je da su izbori "brutalno pokradeni" i da nema odustajanja od borbe dok se ne utvrde pravi rezultati izbora. 


G. D.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.