NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Petrić na čelu izborne pljačke

Avaz.ba

15.10.2018

Danas otkrivamo kako je aminovan SDA-ov scenarij za brutalnu krađu izbora. Naši novinari istražuju ko je najviše pokraden na izborima. Čitajte i koji su to propusti Centralne izborne komisije, odnosno u čijoj službi je Branko Petrić, koji je unaprijed i bez ikakve provjere svaku prijavu odbacivao kao neosnovanu.  

Šta je to poručila stranka A-SDA Bakiru Izetbegoviću i SDA?

Bakir Hadžiomerović u svojoj kolumni piše o igraču SDA s klupe.

Bili smo i na protestima u Banjoj Luci.

U današnjem printanom izdanju čitajte i stavove istaknutih intelektualaca o formiranju nove koalicije. Donosimo i reakcije Volfganga Petriča, bivšeg visokog predstavnika u BiH, i Brusa Hičnera, profesora na američkom univerzitetu Tufts.

Na stranama ''Globusa'' donosimo sve detalje o danu D za Makedoniju.

Bili smo u Mostaru, gdje su radnici „Aluminija“ svojim tijelima spriječili isključivanje struje i definitivno gašenje ove kompanije. Šta su vlastima poručili radnici?

MMF je objavio nove prognoze rasta BDP-a. Kakav scenarij slijedi našoj zemlji?

Donosimo i podatke Federalne agencije za bankarstvo koji kažu da su građani sve zaduženiji.

Čitajte na kakav potez se odlučila Ena Zolić?

Novinari ''Crne hronike'' donose detalje o presudi Miroslavu Šarencu, koji je ubio suprugu i punicu. Donosimo i priču o dva bračna para iz Zagreba koji su ojadili penzionere u BiH.

Na stranama života objavljujemo priču o fudbalskom sudiji Senidi Saldum.

Otišla je i legendarna umjetnica Milena Dravić – kraljica glume. U današnjem izdanju „Dnevnog avaza“ pročitajte šta su kolege kazale o smrti glumačke dive.

Novinari sportske rubrike donose detalje o večerašnjoj utakmici BiH i Sjeverne Irske. Pročitajte šta su poručili iz tabora naših protivnika. Donosimo i priču o porodici Rafaela Varana, provitmca Real Madrida i reprezentativca Francuske.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.