NAJAVA

Danas u "Dnevom avazu" čitajte: Osmica prijeti, hanuma se brčka

Avaz.ba

17.10.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi detalje novog skandala u koji su umiješani direktor Obavještajno-sigurnosne agencije BiH Osman Mehmedagić i njegova supruga Amela Šehović.

Pročitajte i odluku Tužilaštva Bosne i Hercegovine, koje će provjeriti sve prijave koje se odnose na izborne nepravilnosti, a koje su pristigle na adresu ove pravosudne institucije u proteklih deset dana. Saznajte i kada počinju razgovori o formiranju vlasti bez SDA i koje stranke će učestvovati na prvom sastanku.

Ličnost dana je Robert Prosinečki: Trener za uspjehe. Pročitajte i šta je u razgovoru za "Dnevni avaz" kazao nekadašnji član Centralne izborne komisije (CIK) BiH Vehid Šehić te saznajte je li moguće poništavanje izbora na teritoriju cijele Federacije Bosne i Hercegovine.

Na stranama "Globusa" pročitajte i šta je pronađeno tokom pretresa prostorija gdje je posljednji put viđen novinar "Washington Posta" Džemal Kašogi.

Naši novinari donose i priču o sjednici Skupštine Unsko-sanskog kantona koja je zakazana za danas, a sve s ciljem da bi se građani zaštitili od SDA. Pročitajte i šta je u ekskluzivnom razgovoru za "Avaz" kazao Zdravko Mamić, savjetnik Dinama.

Naši novinari donose i priču o apsurdnosti optužnice za rušenje Aladža džamije te otkrivaju da se u ovoj optužnici ne spominju glavni nalogodavci.

Na stranicama ''Crne hronike'' pročitajte potvrđenu optužnicu za likvidaciju Mile Tubićašta iz Prijedora. Naši novinari donose i istraživanje o jeftinom ilegalnom naoružanju koje je preplavilo bh. ulice, a saznajte i za koliko se može kupiti bomba. Pročitajte i detalje s jučer u Kantonalnom sudu Sarajevo nastavljenog suđenja Neziru Kamenici, koji je sjekirama izmasakrirao majku Zehru, očuha Ifeta Kavazovića i nanu Šemsu Džabiju 2. maja prošle godine u Bogušićima kod Goražda.

Novinari sportske rubrike donose analizu posljednje utakmice popularnih "Zmajeva" u okviru novog UEFA takmičenja Liga nacija. Pročitajte i zašto je kapiten bh. nogometne reprezentacije Edin Džeko proglašen igračem odluke.

Pročitajte i tiražnu priču o Veliboru Pudaru, treneru u saudijskom Al Itihadu koji se za "Dnevni avaz" javio iz Džede. Saznajte i zašto su pred Košarkaškim savezom Bosne i Hercegovine dani odluke.

U današnjem izdanju možete pročitati i kakvi su planovi sedmerostrukog prvaka Evrope u fudbalu italijanskog Milana te je li na pomolu povratak Pata i Ibrahimovića.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i aktuelan redovni prilog "Porodica i zdravlje", u kojem možete pročitati zašto baš nar može pomoći da se riješite stresa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.