KUPONE SPOJI, AUTO OSVOJI

Ključevi automobila Hyundai i20 otišli u ruke Jasmine Bičo iz Goražda

Refik Šabanadžović izvukao dobitnike još dvije vrijedne nagrade, iPada i telefona LG X1, koje su otišle u Jablanicu i Mostar

A. Durgut

A. NUHANOVIĆ

20.10.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Foto: (A.Durgut)


Jasmina Bičo iz Goražda sretna je dobitnica automobila Hyundai i20, glavne nagrade u igri „Kupone spoji, auto osvoji“, koju je organizirao najtiražniji i najutjecajniji bh. list „Dnevni avaz“. Nagradna igra, koja je započela 5. oktobra, okončana je jučer.

Finalno kolo

Izvlačenje nagrada finalnog kola upriličeno je u „Avaz Twist Toweru“, a sretnu dobitnicu obradovao je proslavljeni nogometni as, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i igrač Željezničara Refik Šabanadžović.

- Posebno mi je drago što je automobil otišao u ruke gospođi kojoj je, kako mi je rekla, bio potreban. Nije krila oduševljenje kada sam je pozvao. Želim da ga u zdravlju koriste i ona i njena porodica – kazao je Šabanadžović.

Jasmina Bičo jučer nam je u telefonskom razgovoru kazala da nagrada nije mogla otići u bolje ruke, jer je vozilo koje njena porodica ima dosta staro.

- Kada me pozvao Šabanadžović, nisam mogla vjerovati da sam baš ja dobila automobil. Do sada sam učestvovala u nekoliko nagradnih igara, ali ovo mi je prvi dobitak. Drago mi je posebno što je to nagrada u „Avazovoj“ igri, jer novinu svakodnevno kupujem. Sad kada vidim da je ovo sve stvarnost, da ne sanjam, žao mi je što nemam vozačku dozvolu. Odmah sam pomislila: Možda nije kasno da polažem – kaže kroz smijeh Jasmina.

 Vrijedne nagrade

Refik Šabanadžović izvukao je i dobitnike još dvije vrijedne nagrade, iPada i telefona LG X1. Obje nagrade otišle su u Hercegovačko-neretvanski kanton. Jablaničanka Emina Mešić dobila je iPad, dok je vlasnica novog telefona Mostarka Zejna Mehremić.  

Suze radosnice

Jasmina Bičo kaže da će ključeve automobila ipak predati suprugu, a kasnije i sinu, kada postane punoljetan.

- Kada sam suprugu saopštila ovu lijepu vijest, zaplakao je od sreće. Već je i rodbini javio. Otišla sam odmah u trgovinu i kupila kafu i šećer da napravim slatku – kaže sretna dobitnica.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.