NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Ukida se limit za penzije?

Avaz.ba

21.10.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji i najutjecajniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju objavljuje šta je to donio novi zakon i ukida li se limit za penzije.

U razgovoru za naš list Damir Arnaut otkrio je naredne poteze koje će poduzeti nakon što je u javnost procurio skandalozan snimak o krađi glasova u korist SDA s glavnim akterom Elvirom Resiće iz sarajevske općine Novi Grad.

U rubrici „Aktuelno“ pročitajte sve o protestima u Bihaću, blokadi grada i drugim aktivnostima koje su Bišćani poduzeli da bi spriječili dolazak migranata.

U današnjem broju „Avaza“ saznajte ko će biti novi bh. ambasador u Sjedinjenim Američkim Državama te moguće sukobe Dodika i Ivanića zbog njega.

Na stranicama „Globusa“ možete saznati sve o historijskom iskoraku Makedonije.

Na „Mozaiku“ objavljujemo alarmantnu priču o otrovnoj hemikaliji u igračkama na bh. tržištu.

U rubrici „Panorama“ donosimo priču o novom vatrogasnom domu u Trebinju, ali i mnoge druge zanimljive tekstove iz gradova širom BiH.

Novinari „Crne hronike“ saznali su identitet mladića koji je poginuo kod Busovače.

Na stranicama rubrike „Život“ pročitajte vrlo zanimljivu priču o muzičkoj grupi iz Travnika, bunkerima iz Bijeljine i studentima iz nekoliko zemalja svijeta koji obilaze našu zemlju.

Vrijedna ekipa „Sporta“ donosi vrlo zanimljiv tekst o Žozeu Murinju, koji je poludio zbog slavlja Čelzija, ali i mnoge druge zanimljive tekstove, od kojih je i priča o novom predsjedniku KSBiH.

Današnji prilog u „Dnevnom avazu“ je „Panorama“. Među desetinama vrlo interesantnih tekstova donosimo i ispovijest pjevačice Nataše Bekvalac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.