ZABRINJAVAJUĆE

Dva mjeseca od pokušaja ubistva novinara, a istraga još nije završena

Za sada je jedino poznato da je bokseru Marku Čoliću zbog napada, produžen pritvor za još dva mjeseca

BN TV

23.10.2018

Prošlo je dva mjeseca od pokušaja ubistva novinara BN TV Vladimira Kovačevića. Istraga nije završena. Dokle se stiglo i da li ima novih detalja niko ne želi da otkrije.

Za sada je jedino poznato da je bokseru Marku Čoliću zbog napada, produžen pritvor za još dva mjeseca. Iz policije uvijek isti odgovor.  

- Postupajući tužilac preduzima sve mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela i nakon podnošenja prijave protiv dva lica. S obzirom da je istraga u toku više detalja vam ne mogu saopćiti - rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije u PU Banjaluka Darko Novakovic.

Potraga za drugim napadačem Nedeljkom Dukićem je u toku.  On je prema posljednjim informacijama lociran u Sloveniji gdje mu žive srodnici.  

Nezvanično, Dukić je prije nekoliko dana viđen u Kneževu. Da li se Dukić krije u Kneževu pitanje je na koje iz Okružnog javnog tužilaštva do danas nema odgovora .

Nema odgovora ni iz Okružnog suda da li je za njim raspisana centralna potjernica. Novinar Vladimir Kovačević metalnim palicama je brutalno pretučen 26. avgusta ispred svog stana u naselju Obilećevo.

Tužilaštvo je napad okarakterisalo kao pokušaj ubistva.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.