NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Automafija godišnje otme 100 miliona KM

Bavimo se posljednjim skandalom u režiji Centralne izborne komisije BiH (CIK), gdje je nezakonito dodijeljen mandat Miomirki Melank

Avaz.ba

31.10.2018

„Dnevni avaz“, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi detalje na koji način automafija hara BiH. Pročitajte na koji način obijaju vozila, odakle dolaze te koliko godišnje bude ukradenih vozila.

Pročitajte zanimljivu „Minutu“ Bakira Hadžiomerovića, koja ovaj put nosi naziv „U kantonu, na betonu...“

Bavimo se posljednjim skandalom u režiji Centralne izborne komisije BiH (CIK), gdje je nezakonito dodijeljen mandat Miomirki Melank.

Pročitajte najnovije vijesti iz sudnice vezanih za slučaj Bože Mihajlovića te šta se još sve dešavalo tokom jučerašnjeg suđenja.

Ministrica za izbjeglice Semiha Borovac naša je ličnost dana. Pročitajte zbog čega je ona ponijela ovu titulu.

Na stranama Globusa bavimo se temama koje potresaju Srbiju. Nakon što je radikal i ratni zločinac Vojislav Šešelj optužio Rasima Ljajića da je vođa narkokartela, oglasio se i sam Ljajić.

I dalje se bavimo problemom migranata u našoj zemlji.

Pročitajte na koji način je direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović izvršila egzodus vrhunskih stručnjaka s ove najveće klinike u BiH. Donosimo imena svih doktora koji su, otkako je ona došla na čelo KCUS-a, otišli sa klinika.

Sarajlija Fadil Jahić već godinu i po čeka da mu kažu od čega je njegov sin umro. Njegovu životnu priču donosimo na stranama Mozaika.

U današnjem broju donosimo vam i zanimljiv nastavak priče o mladencima iz Gradačca, čiji je brak trajao koliko i njihova svadba. Našoj redakciji javila se nevjesta Elda Mujčin.

Pročitajte koje sve grane privrede trpe zbog zastoja u radu Vijeća ministara BiH.

Na stranama Crne hronike otkrivamo vam šta je pred sudijom kazala Merhunisa Dedić, koja je optužena da je maskirana u patronažnu sestru, ušla u stan porodice Ismailovski i otela bebu.

Pročitajte koji nesretan slučaj je pogodio Bosansku Gradišku.

Nastavljeno je i suđenje Almiru Ejuboviću, koji je optužen da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su stradale Lejla Oruč, Nađa Neradin i Ajkla Ibrica, a teško povrijeđena Ajla Oruč.

Otkrivamo i šta se dešavalo iza kulisa neuspjele sjednice Skupštine muzičkih stvaralaca u Doboju.

Na stranama Sporta i danas vrlo zanimljive teme. Donosimo interesantne razgovore sa Milomirom Odovićem, trenerom Želje te sa Amarom Ćatićem, velikom nadom evropskog velikana PSV-a.

Donosimo vijesti iz španske nogometne lige, nakon što je Real smijenio trenera. Također tu su i vijesti iz košarke, tenisa, odbojke,rukometa... Pročitajte i zbog čega se Mirsad Đonlagić nakon 25 godina povukao iz Košarkaškog saveza BiH.

U današnjem broju "Dnevnog avaza“ donosimo prilog "Porodica i zdravlje" sa brojnim korisnim i zanimljivim temama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.