SKANDAL Javio se "Avazu" pa prekinuo vezu

Osumnjičeni Blažević o seks-aferi u Bihaću: Zovite Tužilaštvo, ako kažu da sam kriv, to je to

Objavi se jedan takav članak, kakav komentar čovjek može imati - rekao je on

S. DEGIRMENDŽIĆ

Sabahudin Blažević

Foto: Screenshot


Priča o tome da je Sabahudin Blažević, biznismen iz Bihaća, tajno snimao seks s više žena i djevojaka te da su te snimke objavile određene pornografske stranice i danas je glavna tema u gradu na Uni. Glavni akter ove priče već nekoliko dana, kažu naši izvori, nije viđen u javnosti i na mjestima na koja obično izlazi.

U namjeri da čujemo kako odgovara na optužbe na njegov račun i priču o kojoj „bruji“ država, kontaktirali smo Sabahudina Blaževića.

No, on baš i nije bio raspoložen za razgovor.

- Objavi se jedan takav članak, kakav komentar čovjek može imati – rekao je Blažević za „Avaz“.

Na našu konstataciju da je Tužilaštvo Unsko–sanskog kantona (USK) dobilo prijavu protiv njega, Blažević je, i ne dočekavši naredno pitanje, kazao:

- Super, ima Tužilaštvo, zovite Tužilaštvo, ako me krivi, to je to – kazao je Blažević, koji je nakon našeg pitanja „je li trenutno u BiH“, s obzirom na to da su se pojavile informacije da je pobjegao u Italiju, prekinuo vezu.  

Podsjećamo, iz Tužilaštva USK za „Avaz“ je potvrđeno da su primili prijavu protiv osobe B. S.

Advokat jedne od djevojaka koja je ranije bila s Blaževićem u vezi i koja ga je prijavila za nezakonito i neovlašteno snimanje i objavljivanje snimaka seksa s njom potvrdio je za „Avaz“ da će snimke danas dostaviti Tužilaštvu USK, čime bi prijava protiv Blaževića trebala biti dopunjena materijalnim dokazima.

NA VRH

Podijeli članak na