NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: SDA kupuje poslanike i prijeti hapšenjima

Avaz.ba

2.11.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju otkriva za koliko novca SDA kupuje nove poslanike i kako i kome prijeti hapšenjima.

Pročitajte i našu priču smije li SIPA u službenim prostorijama saslušati Sebiju Izetbegović, direktoricu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, a nakon prijave Ljekarske komore KS.

Ne propustite novu „Minutu“ Bakira Hadžiomerovića pod nazivom ''Kad se Aši pendrek digne''... Saznajte i zašto je Jasmin Bučo podnio ostavku na mjesto izvršnog direktora u „Autocestama FBiH“.

Donosimo i ekskluzivnu ispovijest Sarajlije kojeg su oteli gusari u Nigeriji, pročitajte detalje drame koju je preživio Sakib Alajbegović.

Otkrivamo najnovije detalje istrage o ubistvu sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. Pročitajte iz koje je puške pucano na policajce, šta je pronađeno na licu mjestu te gdje su automafijaši nakon toga pobjegli.

Nakon smrti uglednog advokata Fahrije Karkina, pročitajte reakcije njegovih kolege, ali i podsjećanja na procese koje je vodio. Donosimo i informacije vezane za dešavanja u CIK-u koja se odnose na Dragana Opsenicu. Kako se izjasnio kao Srbin ili Hrvat, ali i ekskluzivnu ispovijest Bišćanke čiji su snimci seksa objavljeni na porno-sajtu. Pročitajte šta o svemu kaže osumnjičeni Blažević. Otkrivamo i koliko su bh. građani zaduženi.

Na stranicama ''Crne hronike'' pročitajte šta je bilo s pedofilom iz Pazariću, gdje se nalazi i ko strahuje od njega. Naši novinari donose i priču o policajcu koji je zadavio Irenu Predojević, šta ga je otkrilo i je li prošao poligrafsko testiranje.

Novinari sportske rubrike donose razgovor s legendarnim Ivicom Osimom. Šta kaže o predstojećem vječitom derbiju, kome daje veće šanse... Donosimo i ekskluzivni intervju sa Zlatkom Dalićem, selektorom Hrvatske.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i aktuelan redovni prilog „TV Extra“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.