DOBOJ

Petrović: Podržavam Dodika, njegovu snagu i energiju koje pokazuje u radu

Milorad Dodik je kazao da očekuje podršku još nekih SDS-ovih odbora iz ove regije

RTRS

Nezavisne novine

6.11.2018

Gradonačelnik Doboja Obren Petrović i novoizabrani poslanik SDS-a u Parlamentu BiH sastao se danas u Doboju s predsjednikom Republike Srpske i novoizabranim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, a nakon sastanka je poručio podržavati lidera SNSD-a, te snagu i energiju koju on pokazuje u radu, navode ''Nezavisne novine''.

Petrović je rekao da cijeni samo rad i da će Dodik imati njegovu podršku.

- Sigurno da ćemo ove četiri godine iskoristiti da dobijemo pomoć i Vlade RS i Vijeća ministara - naveo je Petrović.

Infrastrukturni projekti, ali i visoka politika bile su teme sastanka Dodika s Petrovićem.

Petrović je ponovio da njegova podrška SNSD-u u Parlamentu BiH nije upitna te kazao da ga je u proteklih devet mjeseci Dodik posjetio više puta nego svi SDS-ovi ministri u Vijeću ministara BiH za protekle četiri godine mandata.

Petrović je potvrdio i podršku dva SDS-ova poslanika iz Doboja vlasti u Banjoj Luci te dodao da vjeruje da će im se pridružiti i Mićo Mićić iz Bijeljine te Milovan Bjelica sa Sokoca.

Milorad Dodik je kazao da očekuje podršku još nekih SDS-ovih odbora iz ove regije.

Rekao je da sutra počinje izgradnja sportske dvorane i da očekuje od predsjednika da posjeti gradilišta.

- Predsjednik Dodik je izgubio u Doboju, nažalost, čovjek koji je najviše pomagao je najlošije prošao - rekao je Petrović.

Dodao je da ''mora imati ljude od akcije''.

- Siguran sam da će se to popraviti, moramo dati glasove koji pomažu gradu Doboju. Moramo imati ljude od akcije. Spreman sam da s predsjednikom radim u narednom periodu. Energija koju predsjednik Dodik ima je stvarno velika, mislim da će ovi ljudi u Sarajevu to iskoristiti - naveo je Petrović.

Naveo je da imaju odluku Skupštine od 180 članova te da oni daju Dodiku podršku.

- Pozivam Miću Mićića i Cicka Bjelicu da izvrše pritisak na Glavni odbor da se to uradi. Mi predstavljamo sve građane RS i sve one što poštuju RS. Nemamo nikakvih zahtjeva, već da se se nastavi podrška koju smo do sada imali - naveo je Petrović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.