GRADAČAC

Bosanska sapunica doživljava svoj vrhunac: Edin ima "novu ljubav", trudna Elda utjehu traži u pjesmama!

Moja tuga sad u tebi je, moje suze stigle su te sve, stihovi su pjesme koje odbjegla mlada sluša ovih dana

A. NUHANOVIĆ

6.11.2018

Bosanska odbjegla nevjesta Elda Mujčin ponovo je aktivna na društvenim mrežama. Iako je nakratko, zbog skandala o kojem bruji region, izbrisala Facebook nalog, nesuđena mlada Edina Huseljića, koja je sa svadbe pobjegla sat prije ponoći, odlučila je da se više ne krije od javnosti. 

Na novom profilu okupila je već 544 „prijatelja“ te s njima podijelila stare slike i uspomene. Na slikama nema bivšeg muža, s kojim je u braku bila pola dana. No, pažnju Facebook zajednice privukla je pjesma „Nekad si bila moja“, folk pjevača Šake Polumente, koju je Elda podijelila na profilu. 

 Traži utjehu

- Ponekad bude mi teško, ne drži me mjesto ni dan, ponekad ponovo dođeš i venama prođeš ko san. Sad laži sipaš po meni, a nekad si moja bila, taj otrov pijem da živim, a njime si sebe ubila. Moja tuga sad u tebi je, moje suze stigle su te sve - stihovi su pjesme koje Mujčin ovih dana sluša.

Posebno je izdvojila dio pjesme iz refrena u kojem se kaže: „Nije onom kom ti želiš zlo, već je onom kom je suđeno.“

Osim Šake, Elda samuje i uz pjesme Jašara Ahmedovskog: „Isplači se, bit će ti lakše, neka kroz suze izađe bol“, a dosta pažnje izazvao je i njen post: „Pomogneš slijepom da progleda, onda sve vidi sem tebe.“

Uprkos skandalu koji su izazvali, ne šuti ni mladoženja. I on se uhvatio citata, pa objavljuje.

- Ne poginji glavu nikad. Najteže borbe Allah daje svojim najizdržljivijim borcima - kaže Edin u novoj poruci.


Na Facebooku je promijenio i sliku profila. Umjesto fotografije sa ženom kojoj se prije nekoliko dana zakleo na vječnu ljubav, Edin je objavio fotografiju „nove ljubavi“ – Golfa 2. Nijedna Eldina fotografija nije mu se potkrala na profilu.

Drugi nastavci

Da štošta nije najjasnije u ovoj sapunici, potvrđuje činjenica da je Elda pobjegla sa svadbe iako je, kako tvrdi, trudna.

Ova će priča ipak imati još pokoji nastavak s obzirom na predstojeću brakorazvodnu parnicu, ali i na tužbu za klevetu koju je supruga najavila jednodnevnom mužu.

Par s kratkim bračnim stažem čeka i borba za 5.500 maraka prikupljenih tokom darivanja mladenaca.

Nemaju zajedničkih slika

O Eldinom i Edinovom zajedničkom životu svjedoče samo slike koje smo sačuvali prije nego što je ova sapunica odjeknula. Nakon toga oboje su odlučili izbrisati zajedničke slike, a time i tragove da su ikad bili skupa.

  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.