NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Vozački ispit skuplji za 500 KM

Avaz.ba

8.11.2018

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg bh. političkog dnevnika, donosimo priču o hoće li cijena vozačkog ispita od Nove godine biti skuplja.

Pročitajte i hoće li danas doći do potpisivanja koalicije bez SDA u Zeničko-dobojskom kantonu i ko će činiti novu vlast. Otkrivamo kolika će biti cijena vozačkog ispita, zbog čega i ko je tražio poskupljenje.

Naš ugledni kolumnista Bakir Hadžiomerović u novoj Minuti osvrnuo se na novi sastav Predsjedništva BiH. Saznajte i na što je sve Centralna banka trošila novac i šta se sve dešava u ovoj finansijskoj instituciji.

Donosimo i priču hoće li danas doći do pojeftinjenja goriva, ali i paradoks, hoće li Vlada plaćati kriju u zgradi koju je nedavno kupila od "Energoinvesta".

Pročitajte i šta ponovo traže građani Bihaća i zašto su nezadovoljni zbog migranata.

Doznajte i kome je u Lukavici zapaljen automobil i zbog čega. Ima li ovaj incident veze s gostovanjem u jednoj TV emisiji. Otkrivamo i nove detalje iz istrage o ubistvu policajaca. Ko je saslušan, a ko su novi osumnjičeni.

Naši novinari donose priču o tome sprema li se smjena dekanesi Medicinskog fakulteta, ali i reakcije na odluku kosovskih tarifa na proizvode iz BiH i Srbije.

Na stranama Crne hronike saznajte šta se dešavalo u Gračanici te ko je ugrizao srednjoškolca u autobusu. Istražujemo i kako se radnici poštanskih preduzeća štite od bahatih pljačkaša, ali i detalje tragedije u Gornjem Vakufu. Pročitajte ko je izgubio život na gradilištu.

Na sportskim stranama donosimo priče o nastavku utakmica Lige prvaka, pročitajte kako je igrala Džekina Roma, ko je postigao pogodak. Donosimo i reakciju čelnika Crvene zvezde nakon pobjede nad Liverpulom. Legendarni Nikola Nikić govori za "Avaz", saznajte šta je rekao o Sarajevu. Košarkaški savez bira novog selektora, ko je najbliži ovoj poziciji?

Poseban prilog u današnjem broju našeg lista je uvijek zanimljivi "KultArt".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.