NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Bakir poslao SDA u opoziciju

Saznajte šokantne vijesti o seksualnom manijaku za kojim zenička policija traga

Avaz.ba

9.11.2018

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg bh. političkog dnevnika, čitajte zašto je predsjednik SDA u gubitničkoj panici? Čitajte o žestokim odgovorima lidera stranaka na Izetbegovićeve ponude i poruke.

Donosimo šokantne detalje masakra nad studentima u predgrađu Los Anđelesa. Zašto je novinar koji je postavio pitanje Trampu ostao bez akreditacije?

Otkrivamo vijesti o dodjeli ugovora za Zeničku zaobilaznicu: Turski "Cengiz" dobio posao, a bio skuplji za 18 miliona KM!?

Saznajte šokantne vijesti o seksualnom manijaku za kojim zenička policija traga.

Novinari rubrike „Mozaik“ otkrivaju detalje teškog života jedne starice koja mjesecima spava u ruševinama.

„Avaz“ saznaje slijede li velike promjene na Medicinskom fakultetu te hoće li Ismet Gavrankapetanović biti vraćen ili ne na katedru.

Na stranicama „Crne hronike“ čitajte koji kikbokseri su oteli muškarca u Bijeljini. Također, čitajte o šokantnom svjedočenju očevica pogibije dvojice građevinaca. Ko i zašto je sutkinju nazivao 'ljubavi', a onda joj prijetio ubistvom?

Donosimo i vijesti o projektima edukacije o proizvodnji jagodičastog voća.

Pročitajte priču o Hasanovim tufahijama i kadaifom kojima se sladio i Tito.

Novinari „Sporta“ otkrivaju vijesti o velikanu Vahidu Halilhodžiću, našem stručnjaku koji je preporodio francuskog prvoligaša. Saznajte i zašto je Murinjo još u ratu s navijačima Juventusa. Ko je u košarci dogovorio uvjete s KSBiH?

Današnji prilog u „Dnevnom avazu“ je „Tv extra“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.