NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Bakir laže o 300.000 glasova

Donosimo i priču o tri varijante pred Centralnom izbornom komisijom o popuni Doma naroda FBiH

Avaz.ba

17.11.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju objavljuje istinu o osvojenim glasovima na izborima kao pandan na laži koje konstantno ponavlja Bakir Izetbegović, u narodu poznati obmanjivač iz Vijećnice. Čitajte koliko je glasova osvojio probosanski blok stranaka.

Donosimo i priču o tri varijante pred Centralnom izbornom komisijom o popuni Doma naroda FBiH. Čitajte i reakcije čelnika iz SDP-a, Nezavisnog bloka i Naroda i pravde na posljednji Izetbegovićev intervju te reakciju Nermina Nikšića, koji odgovara Izetbegoviću na otvoreni poziv o formiranju koalicije.  

U znak sjećanja na dvojicu brutalno ubijenih vojnika OSBiH Nedeljka Radića i Armina Salkića donosimo i priču o njihovim porodicama tri godine poslije gubitka najmilijih. Čitajte kako se država odnosi prema djeci poginulih vojnika. 

Presuda Naseru Oriću bit će izrečena 30. novembra. Čitajte i šta je pokazala statistika Svjetske zdravstvene organizacije, koliko svaki građanin u BiH godišnje popije alkohola.

Donosimo i priču o prevarenim građanima koji su platili pelet, a isporuku uzalud čekaju mjesecima. 

Čitajte šta je poručio baletan iz Rumunije Mihail Matesku.

U današnjem izdanju objavljujemo i reakcije žrtava Željka Mejakića koje su ogorčene najavom njegovog oslobađanja. Novinari ''Crne hronike'' objavljuju priču o Amelu Kurtiću, mladiću iz Sarajeva koji je upucan, a koji ne želi policiji reći ko ga je pokušao ubiti. 

Samo u "Dnevnom avazu" čitajte šta je rekao policiji. Donosimo i šokantnu priču iz Doboja o pedofilu Vidu Jankoviću. U današnjem izdanju čitajte i šokantna svjedočenja Bosanaca koji su postali robovi lažnog humanitarca Dine Dedića.

Čitajte šta je poručio Robert Prosinečki, selektor nogometne reprezentacije BiH. Novinari sporta donose i priču o Aronu Remziju, koji bi trebao promijenit klub. Hoće li prijeći u Bajern iz Minhena? 

Današnji prilog u "Dnevnom avazu" je "Sedmica" i donosimo zanimljive razgovore, reportaže, intervjue te priče iza kulisa političke scene.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.