NAJAVA

"Panorama" donosi ekskluzivni intervju s Hanom Zec, ispovijest Radomira Mihailovića Točka, porodičnu priču Željka Samardžića i kćerke

Avaz.ba

17.11.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 18. novembra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Hana Zec, desna ruka umjetnika svjetskog glasa, u svom prvom intervjuu otkriva da nije lako biti kćerka Safeta Zeca. Osim toga, Hana je govorila o svojim kćerkama te otkrila šta je naslijedila od oca, a šta od majke.

- I od mame, ali i od tate naslijedila sam način življenja. Uvijek se radilo kod nas, pazilo se da sve bude lijepo, sa stilom, smislom i ukusom - kazala je, između ostalog, Hana.

U velikoj životnoj ispovijesti za „Dnevni avaz“ govorio je i Radomir Mihailović Točak, gitaristički genij i lider grupe “Smak”. On nam je otkrio svoje spone s Bosnom i Hercegovinom, veoma otvoreno govorio o tome kako njegov život izgleda danas, žali li za propuštenim šansama...

- Često odslušam numeru “Zarasle su staze moje”, koju je Safet Isović otpjevao još 1987. u Sava centru - kazao je Milhailović.

U porodičnoj priči za naš list govorili su i popularni pjevač Željko Samardžić i njegova kćerka Minja. Oni su govorili o saradnji, turnejama, vremenu provedenom zajedno, odrastanju...

- Otvarala sam svaki njegov koncert i imala svojih 40-50 minuta, gdje sam pjevala pjesme koje ja volim i koje svi ljudi koji su došli da čuju tatu znaju. To su pjesme “Bijelog dugmeta”, “Parnog valjka”, “Crvene jabuke”, “Bajage”... - kazala je Minja.

Naslovnu stranu našeg priloga krasi ljepotica Ema Golijanin, Sarajka koja gradi karijeru u Americi i koja je nedavno snimila svoj najdraži editorijal za „Vogue Arabia“.

Čitajte još:

- LJUBAV IZVAN TERENA Kristijano Ronaldo uskoro se ženi lijepom Španjolkom Heorhinom Rodrigez

- MODNI PRIRUČNIK - Vruće haljine za hladne dane

- ZANIMLJIVE DESTINACIJE - Kneževina Monako, jedna od najmanjih država svijeta

- MUZIČKI SUSRETI - Sevdalija Esad Kovačević Kum, čuvar sevdalinke 40 godina

- Njegovo veličanstvo vrganj

- PLAVA KRV - Princ koji najduže čeka da postane kralj proslavio 70. rođendan


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.