NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu": Nikšić odbio Izetbegovića

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi izvještaj sa sastanka delegacija SDA i SDP-a o formiranju vlasti pod naslovom: Propao plan SDA: Nikšić odbio Izetbegovića

Avaz.ba

21.11.2018

"Dnevni avaz“, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi izvještaj sa sastanka delegacija SDA i SDP-a o formiranju vlasti pod naslovom: Propao plan SDA: Nikšić odbio Izetbegovića.

U novom izdanju „Avaza“ možete pročitati sve detalje sastanka delegacija ove dvije stranke te najvažnije poruke koje su predsjednici stranaka uputili.

Donosimo i obiman i detaljan izvještaj sa konstituirajuće sjednice Predsjedništva BiH na kojoj su zakletve položili Šefik Džaferović, Željko Komšić i Milorad Dodik. Pročitajte šta su poručili građanima tokom svojih izlaganja. 

Tu je i redovna kolumna Bakira Hadžiomerovića pod naslovom „Trgovački putnik sa biroa“. 

Pročitajte i kako su zastupnici SDA opstruirali hitnu sjednicu Skupštine Kantona Sarajevo, na kojoj se trebao razmatrati Nacrt budžeta.

Saznajte ko je u današnjem broju našeg lista ponio titulu Ličnost dana.

U rubrici Globus pročitajte sve aktuelne vijesti iz svijeta i regiona. Glavna tema je trenutno najpoznatija izbjeglica s Balkana, bivši premijer Makedonije Nikola Gruevski, koji je zatražio azil u Mađarskoj.

Saznajemo da je glavni kandidat Aljoše Čampare, SDA-ovog ministra unutrašnjih poslova FBiH, njegov prijatelj i čovjek za kojeg je utvrđeno da je činio razne malverzacije kao direktor jedne javne kompanije.

Pročitajte skandalozne i šokantne posljedice vladavine Sebije Izetbegović na KCUS-u. Zbog odlaska ljekara našu djecu operiraju nestručni kadrovi u Turskoj!

Donosimo i nastavak potresne priče o nestaloj djeci Hirije Ljuše te priču o užasnim uvjetim u kojima snijegom zameteni trenutno borave migranti u Krajini.

U izvještaju s nastavka suđenja suspendiranom tužiocu Boži Mihajloviću pročitajte šta su kazali svjedoci o nestanku 50.000 KM oduzetih od Milakovića.

Na stranicama Crne hronike pročitajte priču iz Dervente. Razbojnici su vezali i radnika i ostavili ga da izgori! Pročitajte i detalje optužnice protiv  Berine Džindo, koja je bacila svoju bebu u smeće.

U rubrici Sport možete pročitati ekskluzivni intervju sa Zvonimirom Bobanom, glavnim savjetnikom predsjednika FIFA-e.

Tu je i vijest o Edinu Džeki, koji se ponovo našao na meti jednog od najtrofejnijih klubova Evrope.

Pišemo i o nedavnom incidentu u Mostaru, a zbog svega se FK Sarajevo obratili Tužilaštvu HNK.

U novinama možete pronaći i naš redovni prilog „Porodica i zdravlje“.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.