NAJAVA

"Panorama" donosi ekskluzivne intervjue sa Momčilom Bajagićem Bajagom i Rajkom Grlićem te s Antonijom Šole

Naslovnu stranicu našeg priloga krasi pjevačica Antonija Šola, koja nam je govorila o muzici, saradnji sa pokojnim Tošetom Proeskim

U printanom izdanju. Faksimil

Avaz.ba

24.11.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 25. novembra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. Nakon što su Bajaga i njegovi “Instruktori” objavili prije nekoliko dana spot za numeru “Nikad te više neću zvati” s novog albuma “U sali lom”, Momčilo Bajagić je za naš list otvorio dušu kao rijetko kad. Govorio je o aktuelnom albumu, godinama karijere, nedavnim zabranama nastupa u Hrvatskoj, ali i o nekim ličnim stvarima. 

- Znate, konkurencija je na planeti veća, nekako smo postali zlobniji i agresivniji kako bismo ostvarili ono nešto svoje. Često ljudi preskoče dobrotu pa nam se loše stvari dešavaju – kazao je, između ostalog, ovaj izvrsni muzičar.

Reditelj Rajko Grlić ekskluzivno je govorio za “Dnevni avaz” iz svog doma u Americi. Dotakao se Grlić brojnih tema, svojih ostvarenja, ali nam je otkrio i to da li bi se definitivno vratio i nastavio život u rodnoj zemlji.

- Slika, zaista, govori više od svih riječi. Čini mi se da je situacija manje-više svugdje dosta slična, očajna. U svemu tome ima različitih nivoa očaja – kaže Grlić.

Naslovnu stranicu našeg priloga krasi pjevačica Antonija Šola, koja nam je govorila o muzici, saradnji sa pokojnim Tošetom Proeskim, ali i o onoj sa Zdravkom Čolićem.

- “Ono malo sreće” pjesma je o najvećoj ljubavi koju sam ikad osjetila. Drago mi je da je Zdravko to prepoznao, a i publika – istaknula je Šola.

Čitajte još:

- Ženska metal grupa “Nemesis” – I žene mogu biti “bijesne” i žestoke 

- Samir Nurkić – U meni ima mnogo sevdaha

- Kristina Eplgejt

- Holandska kraljica Maksima: Povratak nakon sestrine smrti

- Nadine Mičić

- Čaj je više od toplog napitka

- Priča o Ženevi


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.