NAJAVA

„Panorama“ donosi ekskluzivne intervjue sa Mašom iz filma „Otac na službenom putu“, Rambom Amadeusom, Asimom Brkanom...

Panorama: U printanom izdanju „Dnevnog avaza“

Avaz.ba

8.12.2018

U printanom izdanju „Dnevnog avaza“ od nedjelje, 9. decembra, prilog „Panorama“ donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Ekskluzivno za „Dnevni avaz“ u velikom intervjuu govorila je Silvija Marijanović, odnosno Maša, Malikova prva ljubav iz kultnog filma „Otac na službenom putu“. Ona se prisjetila perioda kada je snimala. Prvi put je otkrila da je to iskustvo utjecalo na nju te je li u kontaktu s Morenom Debartolijem, koji je utjelovio Malika, ali i u kojem pravcu ju je odveo život. 

- Imala sam osam godina kada sam s tatom došla na audiciju. Samo me ubacio unutra i rekao da će me čekati iza ugla u kafiću – prisjetila se Marijanović.

Multimedijalni umjetnik Rambo Amadeus često nastupa u Sarajevu. U samo dva mjeseca nastupao je čak tri puta u bh. prijestonici. Legendarni Rambo govorio je o kapitalizmu, jedrenjacima i svojoj publici. Otkrio nam je gdje pronalazi inspiraciju, šta trenutno radi i šta čita.

- Mnogo je godina i događaja otada protutnjalo Sarajevom, smisao za humor je ostao nepromijenjen, pa je čak, mislim, sad još i jači – kazao je muzičar.

Četrdeset godina muzičke karijere obilježava Asim Brkan, o čemu je govorio u razgovoru za „Dnevni avaz“. Prisjetio se svojih početaka i otkrio nam zašto se jedno vrijeme povukao iz javnosti.

Naslovnu stranu našeg priloga krasi Dunja Knežević, Sarajka s adresom u Londonu. Dunja je uspješni model, ostvarila je značajne rezultate u metropolama kakve su London, Njujork i Milano. Ipak, ova ljepotica najpoznatija je po svom aktivizmu u modnoj industriji, gdje je njen kodeks u Londonu priznao čuveni „Vogue“.

Čitajte još:

- LJEPOTICE Misica Merima Darman o angažmanima, modelingu, učenju...

- MODNA INDUSTRIJA „Chanel“ rekao „ne“ koži egzotičnih životinja

- Jelena Rozga u zagrljaju producenta

- ZANIMLJIVE DESTINACIJE Rovaniemi, glavni grad finske provincije Laponije

- LEGENDARNE PLAVUŠE Kim Besindžer proslavila 65. rođendan

- PLAVA KRV Loši odnosi između Kejt Midlton i Megan Markl koštat će i Veliku Britaniju


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.