SARAJEVO

SDP zahvalio dosadašnjem potpredsjedniku Aćimoviću na njegovom radu

Vrata ove stranke su i dalje otvorena svima koji žele napredak i bolju budućnost za sve građane Bosne i Hercegovine, poručili su

SDP: Žalimo zbog odlaska Aćimovića. Arhiv

FENA

10.12.2018

Socijaldemokratska partija (SDP) Bosne i Hercegovine zahvalila je danas dosadašnjem potpredsjedniku Drašku Aćimoviću za njegov rad.

- Socijaldemokratska partija želi zahvaliti dosadašnjem potpredsjedniku SDP-a Drašku Aćimoviću na njegovom radu i političkom angažmanu na poboljšanju statusa SDP-a u Republici Srpskoj. Neizmjerno cijeneći njegov trud i zalaganje, žalimo zbog činjenice da je Draško Aćimović odlučio napustiti našu socijaldemokratsku porodicu i procese unutar SDP-a. Želimo poručiti da unutar SDP-a uvijek postoji spremnost na prihvatanje, profilaciju i implementaciju novih ideja od članova koji su pokazali nužnu dozu strpljenja - saopćeno je iz SDP-a BiH.

SDP ističe da Aćimoviću želi sve najbolje u daljnjem političkom i profesionalnom angažmanu, kao i da će sve dobre političke ideje imati i dalje mjesta u toj političkoj partiji.

- Vrata SDP-a su i dalje otvorena svima koji žele napredak i bolju budućnost za sve građane Bosne i Hercegovine - poručili su iz SDP-a BiH.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.