NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Ilija Jurišić bori se za život

Avaz.ba

13.12.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi priču o životnoj drami Ilije Jurišića, heroja odbrane Tuzle. Pročitajte sve o Jurišićevoj bitki za život.

U današnjem izdanju donosimo i priču o tome zašto je Bihać završio na naslovnici „The New York Timesa“ te kako je migrantska kriza privukla pažnju ovog uglednog lista.

Naš ugledni kolumnista Bakir Hadžiomerović ''Minutu'' donosi pod naslovom “Đe zapelo na ljevici“.

Otkrivamo gdje je zaposlena supruga premijera KS Adema Zolja te šta su na sjednici Predsjedništva BiH dogovorili novi članovi Predsjedništva BiH.

Saznajte i koliko se od početka godine građana odreklo bh. pasoša i šta je razlog tome. Na stranama Globusa donosimo priču o napadu u Strazburu te policijskoj potjeri za napadačem.

Donosimo i priču o tome kako je naša država posvađala Hrvatski sabor i zbog čega su uslijedile oštre optužbe opozicije na HDZ.

Bili smo i na sudskom ročištu u Općinskom sudu u Sarajevu, po tužbi lidera SBB-a Fahrudina Radončića protiv Armina Cibre. Saznajte kako je Belma Lekić devastirala Cibru i razotkrila njegove brutalne laži i podmetanja.

Na stranama Mozaika donosimo priču kako su Čapljinci ostali bez semafora, ali i priču o sve učestalijem samopovređivanju djece.

Naši novinari otkrivaju i zašto je BiH napustilo 2.500 vozača.

Novinari Crne hronike otkrivaju šokantne detalje pljačke u Bosanskom Petrovcu te ko je opljačkao i silovao staricu. Saznajte i hoće li DNK otkriti davitelja iz Brčkog te detalje tuče u Kranjčevičevoj ulici u Sarajevu.

Na stranama sporta donosimo razgovor s bivšim golmanom bh. reprezentacije u nogometu Tomislavom Piplicom. Bavimo se i izborom novog trenera Željezničara.

Pročitajte sve o utakmicama Lige prvaka u nogometu.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i u aktuelan naš redovni prilog ''KultArt'', koji donosi ekskluzivni intervju s glumcem Mikijem Manojlovićem.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.