NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Otac ubio troje djece pa se objesio

Avaz.ba

14.12.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju donosi šokantnu priču iz Krajine.

Crna noć poklopila je sinoć Bihać. Admir Sović (37) ubio je svoje troje djece, a onda se objesio. U kući u naselju Mali Lug prizor je bio stravičan. Beživotna tijela dvojice dječaka i djevojčice ležala su u sobi. Ni policajci koji su ušli u kuću nisu dugo mogli sebi doći. Donosimo detalje ovog stravičnog zločina.

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ otkrivamo šta je pokazao izvještaj Finansijske policije FBiH. Pročitajte zašto je gradnja plinovoda Zenica - Travnik, koja je trebala omogućiti plinofikaciju Srednjobosanskog kantona, promašena investicija!

U današnjoj ''Minuti'' Bakira Hadžiomerovića pročitajte pjesmu pod nazivom „DEKLARACIJO“.

Goran Bregović, muzičar svjetskog glasa, otvoreno i iskreno govori za „Dnevni avaz“. Pročitajte zašto bezuvjetno voli Sarajevo.

Ličnost dana je Larisa Cerić: Bosanka u svjetskoj eliti.

Vijeće ministara stavilo je moratorij na daljnje povećanje akciza na cigarete. Donosimo šokantne brojke koliko je BiH izgubila miliona maraka za samo šest godina, ali i otkrivamo i zašto je Izetbegović išao Dodiku na noge.

Između ostalog, donosimo i jednu lijepu priču. Pročitajte zašto je Giljermo Gonzales doselio se u BiH.

Na stranama Crne hronike donosimo priču o mafijaškoj likvidaciji koja se desila u centru Banje Luke prije tri godine. Tada je ubijen Nebojša Čubrilović (33), osuđivani krijumčar kokaina iz Ljubljane, ali počinioci još nisu otkriveni.

Banjalučanin je oborio rekord u pijančenju, otkrivamo koliko promila alkohola je imao u krvi.

Svjetska premijera animiranog filma „Spider-Man: Novi svijet“ preksinoć je održana u „Cinema Cityju“ u Sarajevu. Riječ je o novom holivudskom ostvarenju koje u našu državu donosi „Con Film“, generalni zastupnik studija „Sony“ za BiH. Pročitajte ko je dao glas u sinhronizaciji novog holivudskog hit-crtića.

Na stranama sporta donosimo razgovor s Radmilom Mihajlovićem, bivšim igračem Željezničara, Bajerna, Šalkea... Također, donosimo i razgovor sa Safetom Hodžićem, bivšim kapitenom selekcije BiH.

U današnjem izdanju i redovni prilog "TV Extra".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.