NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Cibra otkrio kako se lažno svjedočilo

Avaz.ba

17.12.2018

U današnjem izdanju najtiražnijeg lista u Bosni i Hercegovini saznajte sve o šokantnoj Facebook objavi Armina Cibre, koji je Tužilaštvu BiH ponudio obilje materijala za hitnu istragu. Samo u „Dnevnom avazu“ čitajte šta je u postu pod naslovom „Šta misliš, narkomanko, da budem Čavkin svjedok?“ napisao Cibra svojoj bivšoj prijateljici Šejli Jugo-Turković? Cibra je Šejlu pitao želi li da kaže u čijem stanu su njih dvoje davali izjave o Radončiću te ko ih je uvodio u Tužilaštvo u tri ujutro na dopune izjava o lideru SBB-a?

Bili smo na dženazi svirepo ubijenoj djeci u Cazinu, gdje je prisustvovalo više od tri hiljade ljudi na ispraćaju tri nedužna anđela. Čitajte kako se Krajina oprostila od Ahmira, Neile i Ajlana.

U današnjoj „Minuti“, Bakir Hadžiomerović piše o SAO medicini.

Donosimo i razgovor s Elmedinom Konakovićem: Ne čude me novi napadi iz SDA-ovih mašina.

Na stranicama Globusa čitajte kako policija Hrvatske postupa s migrantima i kako ih nasilno vraća u BiH. Čitajte i o čemu će danas raspravljati Vijeće sigurnosti UN-a.

Naši novinari istražuju i mahinacije instruktora vožnje iz Slovenije. U BiH val gripe stiže za dvije sedmice. Problem predstavlja nedostatak vakcina.

Snijeg je napravio brojne probleme. Čitajte gdje je proglašeno stanje prirodne nesreće. Čitajte sve o drami na Plješevici. Koliko je trajalo spašavanje grupe migranata koja je zalutala na ovoj itekako opasnoj planini.

U Crnoj hronici donosimo detalje o tragediji u Donjem Vakufu. Zašto je 27-godišnjakinja počinila samoubistvo?

Ni traga ubici Jasmina Imširovića.

U razgovoru za „Dnevni avaz“ Pjer Žalica govori o nagradi „Avazov zmaj“ za predstavu „Tri sestre“ na „Danima Jurislava Korenića“.

Na sportskim stranicama donosimo priču o karijeri Srđana Grahovca te razgovor sa Husrefom Musemićem, šefom stručnog štaba FK Sarajevo.

Donosimo i detalje o fantastičnoj partiji Smaila Prevljaka, koji je postigao četiri gola u dresu Salzburga.

U današnjem printanom izdanju našeg lista ne propustite priloge „Bh biznis“ i „Sport“.

I to nije sve. Još dosta naslova ostavili smo da budu iznenađenje koje možete naći u današnjem „Avazu“, koji je štampan na 56 stranica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.