SKANDAL

Koga je ljubio sin "kralja nafte" iz Žepča: Bahati Zovko bio u vezi s "najpoznatijim silikonima u BiH"

Dragica je jedna od srbijanskih ljepotica u čijim nastupima je uživao kontroverzni Zovko

Zbog starlete kupio vilu u Dubrovniku. Instagram

Blic.rs

21.12.2018

Aneli Ahmić - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+15

Bahati biznismen iz BiH, tačnije iz Žepča, Marinko Zovko je, u skladu sa svojim životnim stilom, bio okružen i mnogobrojnim starletama, ali je imena većine njih vješto skrivao.

Zovko, koji je nedavno priveden zbog vožnje od 245 kilometara na sat po zavejanom autoputu, poznat je i po tome da je ljubitelj starleta, pjevačica i manekenki, te su ga ljudi često mogli vidjeti u društvu ovakvih djevojaka. 

U moru mnogih djevojaka, Marinko se svojevrememo zabavljao sa starletom Aneli Ahmić, koja se oprobala i kao pjevačica.

Ona nosi etiketu "najpoznatiji silikoni u BiH", a njenim provokativnim fotografijama preplavljenje su društvene mreže. On je 2015. godine provodio vrijeme s ovom atraktivnom Dubrovčankom po raznim lokalima u Dubrovniku, gdje je pravio, prema pisanju hrvatskih medija, velike račune i ostavljao iste takve bakšiše. Kako se pisalo, on je upravo zbog ove atraktivne djevojke kupio vilu s bazenom u Dubrovniku.

Marinko Zovko. Instagram

Društvo im je tada pravila modna dizajnerka Sita Ahmić, Anelina sestra, koja se 2016. godine okušala u srbijanskom rijaliti programu "Parovi". U ovom rijalitiju pravila je razne skandale, često se svađala sa Ružicom Veljković, koju je čak i pljuvala.

Ovaj bahati biznismen uhvaćen je kod Sremske Mitrovice i određen mu je pritvor od 30 dana, a morat će platiti kaznu, a bit će mu oduzeta i dozvola na devet mjeseci, ali samo na teritoriji Srbije. Marinko je povezivan i sa mnogim pjevačicama, a među prijateljima na društvenim mrežama ima i zvijezdu "Granda" Dragicu Zlatić.


Dragica je jedna od srbijanskih ljepotica u čijim nastupima je uživao kontroverzni Zovko. Pjevačica otkriva da su se upoznali u jednom klubu u Hrvatskoj, a opisuje ga kao dobrog momka koji ostavlja odličan bakšiš. Međutim, Dragica kaže da njihov odnos nije bio intiman.

- Marinka sam upoznala prije osam godina, recimo. Pjevala sam u jednom klubu s bendom u Hrvatskoj i on je dolazio skoro svaku večer. Naručivao je pjesme i odlično nam plaćao da ih izvedemo. Uvijek je bio veseo i galantan. Tako ga pamtim, a ne pamtim s kim je tačno dolazio. Dugo ga nisam vidjela - rekla je Dragica za "Blic".

Dragica je jedna od srbijanskih ljepotica. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.