NAJAVA

"Panorama" donosi ekskluzivne intervjue sa Mirajem Grbićem, Zoranom Bečić i “Playboyevom” zečicom Božanom Vujinović

Scenarista megapopularne serije “Lud, zbunjen, normalan” Feđa Isović i reditelj Elmir Jukić, sjajni dvojac, uveliko najavljuju 33 nova nastavka

Avaz.ba

22.12.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 23. decembra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Scenarista megapopularne serije “Lud, zbunjen, normalan” Feđa Isović i reditelj Elmir Jukić, sjajni dvojac, uveliko najavljuju 33 nova nastavka, koji se snimaju u produkciji Nove TV. Ekipa “Dnevnog avaza” našla se na jednom od setova na sarajevskoj Željezničkoj stanici. Ono što smo na prvu primijetili bio je glumac Miraj Grbić, koji se vratio u nove epizode.

Grbić je vrlo rado pristao da nekoliko minuta svog dragocjenog vremena izdvoji za intervju za “Dnevni avaz”.

- U svom Sarajevu se osjećam veoma romantično i lijepo. Stvarno je osjećaj poseban i nekako jedinstven – kazao nam je, između ostalog, Grbić.

Glumica Zorana Bečić, kćerka doajena bh. glumišta Zorana Bečića, prisjetila se svog oca, koji je umro prije nešto manje od 13 godina, ali nam je govorila i o svojoj karijeri, porodici, obavezama...

- Kad prelazim granicu, carinici me uvijek pitaju: “A ko je vama Zoka Bečić?” Često me ljudi podsjećaju na njega i prepričavaju njihove susrete. Narod ga je volio i voli i meni to da kaže. Meni bude puno srce – rekla je Bečić.

Atraktivna Banjalučanka Božana Vujinović krasi naslovnu stranicu priloga “Panorama”. Ona je ovog puta, nakon naslovnice, zablistala i na duplerici hrvatskog “Playboya”, a samo za “Dnevni avaz” podijelila je utiske sa seta.

- Ja uživam u svom tijelu i, generalno, smatram da treba da se pokaže, naravno ne u vulgarnom stilu nego seksepilno, senzualno ili kakvu ko energiju nosi – kazala je Vujinović.

Čitajte još: 

- Dado Topić – Rok i rokenrol nisu isto

- Bred Pit nije samo bivši Anđeline Đoli

- Danis Tanović se vratio iz Kine

- Švedska kraljica Silvija slavi 75. rođendan

- Bolonja: Grad u kojem ne treba kišobran

- Živi koral - modni hit 2019.

- Čips nastao iz inata


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.