ČESTITKE Premijer Federacije BiH

Novalić: Najradosniji blagdan ispunite nadom u bolju budućnost

Iskreno želim da Božić provedete u dobrom zdravlju, okruženi članovima porodice, prijateljima i komšijama, te da vas vaš najradosniji blagdan ispuni nadom u bolju budućnost za sve koji žive u zajedničkoj nam Bosni i Hercegovini

Fena
23.12.2018 10:15

Novalić: Bogato naslijeđe

Foto: Arhiv

U ime Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i u lično ime, premijer Federacije BiH Fadil Novalić uputio je božićnu čestitku svim građanima Bosne i Hercegovine katoličke vjeroispovijesti. 

- Iskreno želim da Božić provedete u dobrom zdravlju, okruženi članovima porodice, prijateljima i komšijama, te da vas vaš najradosniji blagdan ispuni nadom u bolju budućnost za sve koji žive u zajedničkoj nam Bosni i Hercegovini - kazao je Novalić.

Istakao je da je Bosna i Hercegovina darovana time što je domovina ljudi različitih nacionalnosti i vjera.

- To je bogato naslijeđe koje nam je predano i koje mi moramo očuvati i ostaviti budućim generacijama. Stoga sam siguran da se ovom velikom blagdanu raduju i svi drugi koji domovinom smatraju upravo takvu Bosnu i Hercegovinu, koja samo na zajedništvu može graditi svoju i budućnost svih koji u njoj žive - kaže se u božićnoj čestitki premijera Novalića, saopćeno je iz Ureda za odnose sa javnošću Vlade FBiH.

NA VRH