GUBI JOJ SE SVAKI TRAG

U Jajcu nestala Fatima Šahman-Nešust, majka 18-mjesečenog djeteta

Slučaj prijavljen PU Jajce

Fatima Šahman: Ne javlja se nikome već sedam dan. Društvene mreže

E. Crnkić

28.12.2018

Jajačka policija i porodica već sedam dana tragaju za Fatimom Šahman-Nešust (22), suprugom i majkom 18-mjesečenog djeteta, kojoj se gubi svaki trag nakon što je 20. decembra napustila kuću u selu Kruščica kod Jajca. 

Njen nestanak PU Jajce prijavili su suprug Nevzet i otac Senad Šahman, koji je bezuspješno pokušavao da je nazove prošli četvrtak, otkad joj se gubi svaki trag.

Fatima Šahman-Nešust (22) mršave je tjelesne građe, ima crnu dužu kosu.

- Posljednji put pokušao sam da je dobijem na telefon u četvrtak, nije se javljala, da bismo kasnije ponovo zvali i bilo je neuspješno. Nakon toga javio se moj zet i rekao da nema Fatime kod kuće i od toga dana gubi joj se svaki trag - govori zabrinuti otac Senad Šahman, koji živi i radi na Vlasinju.

Živjela je u skladnom braku i nema nikakvih naznaka da je napustila kuću zbog bračnih ili porodičnih problema.

- Vrlo je lijep i uredan život imala, zaista ne znamo koji bi razlog mogao biti. Već sedam dana nismo ništa čuli o noj, nadam se samo da je dobro, jer u ovo današnje vrijeme ima svakakvih slučajeva pa se malo pribojavamo i toga - ističe on.

Slučaj je prijavljen PU Jajce, a poduzete su i druge radnje da bi se otkrio bilo kakav trag o njoj.

- Poduzeli smo sve radnje, ako bilo ko sazna nešto o njoj, neka se javi u najbližu policijsku stanicu ili na brojeve telefona 064/421-8939 ili 064/410-8193 - rekao je Šahman.

Kako smo saznali od porodice, Fatima je nedostupna na sve brojeve koje je upotrebljavala, kao i na društvenim mrežama s kojih se izbrisala.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.