PLANOVI

U Općini Srebrenica održan prijem za novinare

Govorili o rezultatima za ovu i planovima za 2019. godinu

S prijema novinara iz Srebrenice i Bratunca. S. Sm.

S. Sm.

28.12.2018

Predsjednik Skupštine općine Srebrenica Nedib Smajić, Vladan Milovanović, šef kabineta općinskog načelnika, i načelnik Odjeljenja za privredu Cvijetin Maksimović jučer su upriličili prijem novinara iz Srebrenice i Bratunca. 

Oni su novinarima govorili o ostvarenim rezultatima u ovoj, te planovima u 2019. godini, kada će, kako su kazali, biti godina otvaranja radnih mjesta, jer su za to osigurani objekti i investitori.  

Naglasili su da je jednoglasno usvojen budžet za 2019. godinu u iznosu od 8,4 miliona maraka i da je u ovoj godini postignuta politička stabilnost na području općine, koja donosi rezultate za dobrobit svih građana.


Ovo je nakon rata treći organizirani prijem novinara, koji su, osim dobre saradnje sa svim općinskim strukturama, imali zamjerke zbog dostupnosti nekih informacija, pravovremeno obavještavanje o događajima, te zahtijevaju organiziranje konferencija za medije, što su općinski čelnici uvažili.

Zbog porođaja njegove supruge, načelnik Mladen Grujičić nije prisustvovao prijemu sedme sile, koji je on prije dvije godine uveo u praksu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.