ODLUKE

Privremena zabrana rada više od 100 objekata u Banjoj Luci zbog 9. januara

Srna

7.1.2019

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić donio je naredbu o privremenoj zabrani rada više od stotinu ugostiteljskih i drugih objekata na području grada sutra i u srijedu, 9. januara. 

Naredba je donesena na zahtjev Policijske uprave Banja Luka, čiji je zadatak da osigura nesmetano održavanje proslave 9. januara, "dana RS-a", saopšteno je iz Gradske uprave.

Ovom naredbom precizirano je da se sutra od 10 do 18 sati privremeno zabranjuje rad ugostiteljskih i drugih objekata u užem centru grada u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, na Trgu Krajine, u Vidovdanskoj ulici, Ulici bana Milosavljevića, Ulici vladike Platona, Srpskoj ulici, na Trgu srpskih junaka, te u ulicama Jevrejska, Gajeva i Ive Lole Ribara.

Zabranjuje se rad ugostiteljskih i drugih objekata i na Trgu Republike Srpske, u parku "Petar Kočić", te u ulicama Marije Bursać, Veselina Masleše i Kralja Alfonsa Trinaestog.

U srijedu, 9. januara od 9 do 18 sati, osim ovih, privremeno je zabranjen i rad objekata u Aleji Svetog Save i Gundulićevoj ulici.

Izvršenje zadataka iz ove naredbe kontrolisat će Odjeljenje za inspekcijske poslove i Odjeljenje komunalne policije Gradske uprave, uz asistenciju pripadnika Policijske uprave Banja Luka, navodi se u saopštenju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.