NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: "BH-Gas" traži šokantno poskupljenje

Avaz.ba
08.01.2019 06:41

U današnjem broju "Dnevnog avaza" donosimo priču o namjeri kompanije ''BH-Gas'' da poskupi plin pod naslovom "BH-Gas traži šokantno poskupljenje"

Ova kompanija poslala je i pismo prema Vladi FBiH u kojem obrazlaže takve namjere. Pročitajte za koliko se planira povećati cijena ovog energenta.

Donosimo i priču o nastavku potrage za El-Eminom Hadžićem na Ponijerima pored Kaknja, koji je nestao 3. januara. Također, tu je i ekskluzivna ispovijest Samira Hadžića, oca nestalog mladića.

Pročitajte i priču iz Bugojna, gdje su dvije bebe zaražene opasnom bakterijom, te o panici koja je nastala zbog meningitisa.

Na stranicama Globusa čitajte priču o seks-skandalu u Ministarstvu mora Hrvatske te o istrazi koja se vodi protiv gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Meddžida Kreso, bivša predsjednica Suda BiH, izgubila je tužbu protiv „Avaz“, a detalje pročitajte u printanom izdanju.

Donosimo i priču o skandaloznom postupku Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a, koja je svojoj stranačkoj kolegici za tri minute organizirala operaciju!

Povodom šeste godišnjice misteriozne smrti akademika Sulejmana Redžića, pročitate ispovijest njegovog brata Izeta, koji ne odustaje od potrage za istinom.

Nakon što je ispred Memorijalnog centra u Potočarima osvanula vreća svinjskog otpada, donosimo reakcije Srebreničana.

Na stranama Crne hronike pročitajte priču o plaćenom ubici Čabi Daru, kojeg, osim Srbije, traže i Belgija i Holandija.

Otkrivamo i da je Adili Jaganjac, koja je razotkrila pedofila, prijećeno smrću, a poruka je glasila: ''Zaklat ću te ako objaviš moje poruke.''

Donosimo i izvještaj s ročišta Kemalu Trnčiću, koji je prije dva dana ubio Mermina Kovačevića u Otesu.

Na stranicama Showbiza donosimo veliku priču o dodjeli nagrada Zlatnog globusa u Holivudu.

U rubrici Sport čitajte o mogućim transferima u FK Sarajevo, kao i intervju s bivšim trenerom Kelna, Sant Galena i Karsluea Uve Rapoldera koji govori o Edinu Džeki, kao i najavu Azijskog kupa.

U današnjem „Avazu“ donosimo i prilog ''Automarket''.

NA VRH