BEOGRAD

Vučić čestitao neustavni dan RS: Srbija vam je snažan oslonac

On je istakao da će Srbija, u ime neraskidivih kulturnih i duhovnih veza, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvijek biti snažan oslonac Republici Srpskoj

Vučić: Na dan Svetog Stefana primite moje iskrene čestitke za dan RS. Arhiv

Srna

9.1.2019

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović povodom neustavnog dana RS, poručivši da će Srbije uvijek biti snažan oslonac tom bh. entitetu.

- Na dan Svetog Stefana primite moje iskrene čestitke za dan RS, uz najbolje želje za njen daljnji napredak. Uz vašu nepokolebljivu volju da odgovorite na različite izazove, kao i istrajan rad da građanima Republike Srpske osigurate blagostanje, uvijek računajte i na nesebičnu podršku Srbije - naveo je Vučić, prenosi RTRS.

On je istakao da će Srbija, u ime neraskidivih kulturnih i duhovnih veza, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvijek biti snažan oslonac Republici Srpskoj.

- U isto vrijeme, čuvajući mir i stabilnost u RS i BiH, vi nam pomažete da se posvetimo ekonomskom prosperitetu Srbije i ostvarenju zajedničkih planova. Želim svima u Republici Srpskoj dobro zdravlje, sreću u ličnom životu i uspjeh u radu. Živjela Republika Srpska i živjela Srbija - naveo je Vučić.

Treba podsjetiti da, iako je Ustavni sud BiH 9. januar kao dan RS ocijenio neustavnim, u tom bh. entitetu danas će biti proslavljen i obilježen nizom ceremonija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.