NAJAVA

Nacrt zakona o porijeklu imovine na sjednici Vlade Kantona Sarajevo

Između ostalog, bit će razmatrani i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju kulturnih i obrazovnih institucija

Vlada KS: Na dnevnom redu su i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju za 2017. KCUS-a. Arhiv

Fena

10.1.2019

Nacrt zakona o porijeklu imovine i Prijedlog zakona o plaćama i naknadama u organima vlasti bit će danas razmatrani na sjednici Vlade Kantona Sarajevo.

Premijer i ministri KS će, također, razmatrati izvještaje o poslovanju 2017. godinu kantonalnih preduzeća "Park", "Rad", "Pokop", "Tržnice-Pijace", "Toplane Sarajevo", "Sarajevogas" te "Vodovod i kanalizacija".

Na dnevnom redu su i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju za 2017. godinu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš", Psihijatrijske bolnice, Apoteka Sarajevo, Doma zdravlja, Zavoda za bolesti ovisnosti, Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Zavoda za javno zdravstvo, Zavoda za medicinu rada, Zavoda za zdravstvenu zaštitu žena i materinstva, Zavoda za zaštitu zdravlja studenata, Zavoda za sportsku medicinu, Zavoda za zdravstvenu zaštitu zaposlenika Ministarstva unutrašnjih poslova, Zavoda zdravstvenog osiguranja.

Između ostalog, bit će razmatrani i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju kulturnih i obrazovnih institucija, Kamernog teatra 55, MES - Međunarodnog teatarskog festivala- Scena MESS, Muzeja Sarajeva, Historijskog arhiva, Muzeja "Alija Izetbegović", Centra za kulturu te Univerziteta u Sarajevu za 2017. godinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.