NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Hara opasna gripa

Avaz.ba
11.01.2019 06:41

„Dnevni avaz“, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju objavljuje nastavak priče o Smailu Šikalu nakon spektakularnog hapšenja u Peruu. Saznajte ko je bio Šikalo u cijelom lancu narkodilera.

Sve više pacijenata žali se na gripu. Saznajemo kakvo je trenutno stanje te šta savjetuju ljekari.

Još jednu zanimljivu i vrlo aktuelnu Minutu napisao je Bakir Hadžiomerović.

Nakon što je ambasador Republike Hrvatske prisustvovao obilježavanju neustavnog dana RS u Banjoj Luci, pozvan je u Zagreb na raport. Pročitajte reakcije domaće i regionalne javnosti na ovaj njegov potez.

Donosimo zanimljiv razgovor s Martinom Pamerom, ambasadorom Austrije u BiH koji napušta našu zemlju. Govorio je aktuelnim političkim temama.

Saznajte i ko je s pravom naša ličnost dana.

Na stranama Globusa donosimo zanimljivu priču iz Njujorka o zloglasnom meksičkom narkokartelu.

Iako je odluka Vijeća ministara o mogućem poskupljenju vozačkih ispita još na čekanju, pojedine autoškole već od Nove godine podižu cijene.

Šta Elma Tataragić, bh. scenaristica, očekuje od prestižne nagrade Zlatni medvjed kada je u pitanju njen film „Bog postoji, zove se Petrunija“.

Donosimo i aktuelnu priču o tome kako su snježne padavine paralizirale pojedina sela u BiH.

Na stranama Mozaika pročitajte koji je zaključak SBB-a prihvatio Predstavnički dom FBiH te kako će to pomoći građanima naše zemlje.

Kako je moguće jednim klikom postati špijun i prisluškivati nekoga, saznajte, također, u današnjem izdanju našeg lista.

Na stranama Crne hronike donosimo nekoliko zanimljivih priča. Bavimo se tragedijom koja se desila na putu Banja Luka - Prijedor, kada je vozač izgorio u Opelu. Pročitajte kako je u Gračanici eskalirala netrpeljivost između dvije grupe mladića.

Na stranama Jet-seta saznajte koja je bh. manekenka otopila led u Cirihu.

U današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista pripremili smo vam brojne zanimljive i aktuelne vijesti iz svijeta sporta.

Izdvajamo intervju s Nolbertom Solanom, nekadašnjom zvijezdom Njukasla, koji iz Lime govori za naš list. Mohamed Salah proglašen je najboljim afričkim igračem. Donosimo analizu njegovog uspjeha. Boris Beker, legenda svjetskog tenisa, također govori za „Avaz“.

U današnjem broju "Dnevnog avaza“ donosimo prilog "TV Extra" s brojnim aktuelnim i zanimljivim temama. Izdvajamo intervju s legendarnim Oliverom Mlakarom.

NA VRH