NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Svjedoci šute jer mafija ne prašta

Avaz.ba
12.01.2019 07:10

U današnjem broju "Dnevnog avaza" otkrivamo zašto svjedoci šute o ubistvu dvojice sarajevskih policajaca. Istječe i treći mjesec od surove likvidacije Adisa Šehovića i Davora Vujinovića koja je i dalje je prekrivena velom tajne.

Saznajemo i da je u srijedu umrla prva žrtva gripe u Bosni i Hercegovini, a radi se o troipogodišnjoj djevojčici.

Bili smo u sarajevskom naselju Ilidža. Drugi dan nakon što je sedmogodišnji L. B. iz Splita preminuo prilikom skoka u bazen na “Termalnoj rivijeri”, vještak za naš list otkriva tačan uzrok smrti dječaka.

Razgovarali smo s Ljubom Bešlićem, gradonačelnikom Mostara. Građani Mostara i svi zainteresirani neće ostati uskraćeni za javnu raspravu o budžetu Grada Mostara, između ostalog, poručio je Bešlić. Nakon što Hrvatska donosi zakon o ponašanju na internetu, naša novinarka otkriva hoće li i BiH urediti digitalni „Divlji zapad“.

BiH je uvrštena na turističku listu portala Cheapism, pročitajte koja su dva naša grada uvrštena u top-destinacije u 2019. godini.

U jeku zimske sezone elektroprivredna preduzeća u BiH trpe velike gubitke. Otkrivamo kako građani varaju bh. kompanije. 

Našoj redakciji obratio se Enes Kozić iz Sarajeva s tvrdnjom da je jučer oko jedan sat napadnut u dvorištu porodične kuće u ulici Višegradska kapija u starom dijelu Sarajeva. Prema njegovim riječima, punica je naredila da ga pretuku, a za naš list otkriva i zašto.

Na stranama Crne hronike donosimo detalje optužnice Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci u kojoj su dileri policiju gađali tvorom.

Za naš list govori Vahid Halilhodžić, šef struke francuskog Nanta. Pročitajte šta je naš stručnjak zatekao kada je došao u Nant, na koji segment igre ne najviše fokusirao i zašto nema naših igrača u francuskoj ligi.

Printano izdanje "Dnevnog avaza" danas donosi redovni politički prilog “Sedmica”. Otkrivamo zašto SDA-ovci napadaju privatne fakultete kada su ih oni i osnovali.

NA VRH