NAJAVA

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza" čitajte: Šejla naručivala Cibrino ubistvo

Saznajemo šta se događa u vezi s izbornim krađama u USK koje je u oktobru provodio Asim Kamber

Avaz.ba

14.1.2019

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg bh. političkog dnevnika, pročitajte kako je Šejla Jugo-Turković naručivala Cibrino ubistvo. Donosimo i detalje njene prepiske s izvjesnim Kristijanom u kojoj je otkrila kako se lažno svjedočilo protiv Fahrudina Radončića i još mnogo intrigantnih detalja iz političkog podzemlja, na čijem čelu stoje pojedinci iz vrha SDA. 

Saznajemo šta se događa u vezi s izbornim krađama u USK koje je u oktobru provodio Asim Kamber.

Pročitajte i šta u svojoj kolumni pod naslovom „Poderi zastavu, Dragane Vikiću“ piše poznati novinar Bakir Hadžiomerović.

Na stranicama Globusa pročitajte sve o akciji „Sablja 2“, koju provodi MUP Srbije. Pročitajte i zbog čega grčki ministri podnose ostavke.

Razgovarali smo s pripadnicima gorske službe spašavanja o njihovom poslu i s kojim se poteškoćama suočavaju.

Saznajte i za kojim ženama traga Federalna uprava policije te kakve posljedice nosi Zakon o radu FBiH. Također vam donosimo i priču o nelegalnom odlaganju nuklearnog otpada na granici s Hrvatskom.

Bili smo i na imanjima u Semberiji i saznali kako se u zimskom periodu snalaze tamošnji poljoprivrednici. Donosimo vam i detalje s Prve međunarodne kobasijade koja je održana u Tomislavgradu.

Ličnost dana je Edhem Sirćo, trener Rukometnog kluba Bosna iz Visokog.

Na stranicama Crne hronike otkrivamo detalje zločina iz Travnika. Prisjećamo se i ubistva Stevana Šućura koje ni nakon 15 godina nije rasvijetljeno.

Donosimo vam i ekskluzivni intervju s Tonijom Gojanovićem, zvijezdom serije „Uspjeh“, čiju režiju potpisuje naš oskarovac Danis Tanović.

Na sportskim stranicama saznajte više o novim planovima Amara Osima za proljeće u Premijer ligi BiH. Saznajte više i o operaciji kojoj je podvrgnut nekada najbolji igrač na svijetu Dijego Maradona.

Posebni prilozi u današnjem broju lista su „Avaz Sport“ i „Bh. biznis“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.