NAJAVA U "Dnevnom avazu" od nedjelje, 20. januara

Panorama donosi ekskluzivne intervjue s Mladenom Vojičićem Tifom, Ninom Badrić, Larisom Cerić...

Poznata hrvatska pjevačica govorila je o nastupu u BiH, ljubavnom životu, pjesmama, sudbini, planovima u tekućoj godini

Avaz.ba
19.01.2019 23:02

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 20. januara, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Mladen Vojičić Tifa govorio je o nedavnom spektakularnom koncertu “Bijelog dugmeta” pred skoro 20.000 gostiju na Bjelašnici, ali i o muzicu, rodnom gradu i Željezničaru, klubu prema kojem osjeća neizmjernu ljubav...

Poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić govorila je o nastupu u BiH, ljubavnom životu, pjesmama, sudbini, planovima u tekućoj godini...

- Mnogo volim Bosnu i Hercegovinu i tu sam već godinama kao kod kuće - naglasila je Badrić.

S džudistkinjom Larisom Cerić smo se našli na kafi, a ona je za “Dnevni avaz” otvoreno govorila o mnogim temama. Osim o džudu i uspjehu na tom polju, Cerić je iskreno rekla i šta misli o podjelama na muške i ženske sportove, o predrasudama, a iskreno je govorila i o tipičnim ženskim stvarima - šminki, garderobi i štiklama.

- Volim se srediti - iskreno je rekla Cerić.

Naslovnu stranu našeg priloga krasi atraktivna Janka Budimir jedna od najpoznatijih fitnes manekenki u Bosni i Hercegovini. Seksepilna Banjalučanka pored rada u fitnes studiju, rado pozira i kao model, a nedavno je objavila priručnik o prehrani i zdravom mršavljenju. Govorila o svojoj popularnosti na društvenim mrežama te koliko je teško biti žena u poslu koji je donedavno bio rezerviran samo za muškarce.

Čitajte još:

- SVIJET MODELINGA Emil Dostović iz Banovića osvanuo u američkom modnom magazinu

- MUZIKA Kaliopi: Nemam vremena za starenje

- MODNI RAT: Kim Kardašijan i Karl Lagerfeld

- SEDMA UMJETNOST Rami Malek u ulozi života u filmu “Bohemian Rhapsody”

- GLUMA Milan Pavlović priprema dječiji projekt

Tagovi

Panorama Najava
NA VRH