REAKCIJE Načelnik Općine Prozor

Ivančević: Koaliranje sa Čovićem za HDZ 90 je potpuno promašen i loš čin

Stvara se koalicija koja nikako ne može biti u korist hrvatskog naroda u BiH

Avaz.ba
19.01.2019 20:50

Ivančević: Nikada se nećemo pokloniti lažnim idolima

Foto: Arhiv

Načelnik Prozora, jedini kojeg ima HDZ 1990, Jozo Ivančević kritizirao je jučerašnji sporazum o saradnji HDZ-a BiH i HDZ 1990. Reagiranje prenosimo u cijelosti.

- Kao predsjednik Općinskog odbora HDZ 1990 Prozor–Rama i član Predsjedništva HDZ 1990, u današnje vrijeme teških obmana i prijevara, pozdravljam i na ovaj način sve naše članove i simpatizere u Rami i širom BiH te još jednom naglašavam naš zajednički, koji je i moj lični, stav:

Koaliranje sa Čovićevim HDZ-om za HDZ 1990 je potpuno promašen i loš čin, za koji naše članstvo ni na koji način nije dalo svoju saglasnost. Stvara se koalicija koja nikako ne može biti u korist hrvatskog naroda u BiH, koalicija koja će rješavati interese samo uskog kruga ljudi, koja je neiskrena, nemoralna, stoga i antihrvatska.

Poručujem članovima i simpatizerima politike koja je od čelnika HDZ 1990 tražila iskreno i vjerodostojno predstavljanje hrvatskih interesa, da ne posustaju u nadi za bolje sutra Hrvatima i svim drugim narodima u BiH, da budu uvjereni kako ima jako puno nas koji ne prihvaćamo nametnutu koaliciju i koji se nikada nećemo pokloniti lažnim idolima - stoji u reakciji koju potpisuje Dr. Jozo Ivančević , predsjednik OO HDZ 1990 Prozor – Rama i član Predsjedništva HDZ 1990.

NA VRH