NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Dnevno više od 15 abortusa

Inicijativa Irfana Čengića, zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH, da se zabrani rad nedjeljom i praznicima, izazvala je brojne reakcije

Avaz.ba

20.1.2019

U današnjem broju "Dnevnog avaza" otkrivamo koliko se abortusa izvrši godišnje na području Federacije BiH, a koliko u Republici Srpskoj. Otkrivamo i u kojim gradovima je najviše abortusa bilo.

Inicijativa Irfana Čengića, zastupnika u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, da se zabrani rad nedjeljom i praznicima, izazvala je brojne reakcije. Donosimo reakciju Sindikata trgovine i uslužnih djelatnosti BiH.

Pročitajte i komentar dana: Nasilnici u učionici

Istražili smo i zašto se migranti često međusobno sukobljavaju. Građani BiH skupo su i u prošloj godini platili nesposobnost vlasti. Otkrivamo koliko su građani platili za troškove za neiskorištena kreditna sredstva.

Ličnost dana je Ivica Osim: Legenda Šturma

Epidemija se širi, na hiljade oboljelih, vakcina nema osim u pojedinim apotekama. U Hrvatskoj je već 9 umrlih, otkrivamo hoće li se BiH odbraniti?

Na stranicama Crne hronike donosimo stravičnu priču iz Zavidovića. Je li djed bludničio nad osmogodišnjakom?

Za naš list govorila je Marija Aleksić, reprezentativka Bosne i Hercegovine. Otkriva koja joj je omiljena igračka od malih nogu te čime se sve bavila dok je bila mlađa.

Jablaničanin Jasmin Šćuk, igrač Erzurumspora, otkriva kako je igrati fudbal na 2.000 metara nadmorske visine.

U današnjem printanom izdanju čitajte i revijalni prilog „Panorama“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.