NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Posao od 6 miliona za koaliciju

Ne stišavaju se reakcije nakon objavljenog spiska kandidata za medalju otpora. Ovoga puta donosimo reakciju Sanjanina Redže Kurbegovića

Avaz.ba

28.1.2019

Ispraćaj direktora FUP-a Dragana Lukača u penziju bio je samo predstava za javnost. Samo u „Dnevnom avazu“ čitajte koja je nova funkcija rezervirana za Lukača te ko je donio ovu, prema svemu sudeći, spornu odluku.

U današnjem izdanju „Dnevnog avaza“ objavljujemo i sve detalje o naprasnom sporazumu koji su potpisali Asim Sarajlić (SDA) i Eldin Vrače (Snaga centra). Šta stoji iza ovog koalicionog dogovora, čitajte ko je „kumovao“ i čitavo ministarstvo digao na noge.

Ugledni novinar Bakir Hadžiomerović u svojoj današnjoj „Minuti“ piše o krivoumlju u sabornici. Objavljujemo i upozorenja čelnika Saveza udruženja penzionera Federacije BiH. Donosimo i razgovor s Aleksandrom Martinović, predsjednicom Ustavnog suda FBiH. Ličnost dana je Novak Đoković.

Naši novinari donose detalje o uspostavi konjičke jedinice MUP-a RS. Objavljujemo koliko će ova jedinica entitetski MUP koštati. Ne stišavaju se reakcije nakon objavljenog spiska kandidata za ''Medalju otpora''. Ovoga puta donosimo reakciju Sanjanina Redže Kurbegovića.

Bili smo i na šahovskom turniru koji je održan u čast Nijaza Durakovića. Humanost Bosanaca i Hercegovaca nikada nije dolazila u pitanje. Tako je i u slučaju doajena bh. glumišta Josipa Pejakovića, koji se trenutno nalazi na liječenju u Njemačkoj.

Novinari Crne hronike otkrivaju šta je Goran Stojić, koji je počinio samoubistvo, napisao u oproštajnom pismu. Donosimo i detalje samoubistva policajca iz Teslića.

Novinari Džet seta donose nove detalje seks-afere Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, koja još drma region. Ko plače, a ko pjeva?

Na stranama sporta donosimo najzanimljivije detalje s fudbalske pijace. Gdje će nastaviti karijeru povremeni reprezentativac BiH Sanjin Prcić, a koji klub čeka Kenana Kodru? Objavljujemo i detalje utakmice Atalanata – Roma, u kojoj je naš najbolji nogometaš Edin Džeko postigao dva gola.

Završeno je prvenstvo u rukometu, Danska je na krovu svijeta, a Novak Đoković je prestigao svog idola.

U današnjem izdanju objavljujemo i izuzetno zanimljive priloge „Bh. biznis“ i „Sport“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.