NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Haos u Upravi policije

Avaz.ba

6.2.2019

Najtiražniji bh. dnevnik u današnjem izdanju donosi detalje odluke ministra unutrašnjih poslova FBiH Aljoše Čampare i načelnika Federalne istražne službe kriminalističke policije koja je napravila haos u FUP-u. Pročitajte zbog čega je suspendiran glavni inspektor FUP-a i koja je pozadina svega.

Donosimo izvještaj sa sastanka stranaka koje čine Bh. blok, na kojem je odlučeno da SDP, DF i Naša stranka odlaze u opoziciju.

Pročitajte i detalje stravičnog ubistva u Konjicu. Je li Gacić pomno isplanirao svoj ubilački pohod?

U svojoj redovnoj kolumni Bakir Hadžiomerović komentira odluku Bh. bloka pod naslovom „Aferim, ljevičari“.

Donosimo priču o penzionerima. Budžet još nije usvojen, a za sada penzioneri dobivaju svoje mirovine. Šta poslije?

Na stranicama Globusa pročitajte aktuelnosti iz svijeta. Glavna priča je Papina posjeta Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Donosimo i reakcije uglednih stranih analitičara o mogućnosti Dejtona 2.

Medalje otpora do sada su izazvale brojne reakcije, a u ''Dnevnom avazu'' pročitajte kako su podijelile „Zelene beretke“.

Bili smo na licu mjesta u zeničkim naseljima koja su poharale poplave, a donosimo i veliki priču o tome kako se milioni izvlače iz „Agrokomerca“.

Na stranicama Crne hronike čitajte priču iz Prnjavora gdje je mašina sa sječenje drva ugušila radnika te šta je uzrok stravičnog požara na Aneksu u kojem je izgorio migrant.

U rubrici Život donosimo priču o supružnicima Plakalo, koji su ostvarili veliki australski san. Kako su to uspjeli, pročitajte u današnjem izdanju.

Na stranicama Show-biza donosimo top-intervju s glumicom Mirjanom Karanović te priču o tome da je Emir Kusturica pozvan u Sarajevo. Zašto i ko ga zove, čitajte u današnjem izdanju.

U rubrici Sport čitajte razgovor s Mariom Vrančićem, koji je fudbaler engleskog Norviča, kao i sve aktuelnosti iz domaćeg, ali i svjetskog sporta.

U današnjem broju ''Dnevnog avaza'' možete pronaći i prilog „Porodica i zdravlje“.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.