NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Policajac izrešetan iz "šmajsera"

Avaz.ba

11.2.2019

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ donosimo ekskluzivne detalje stravičnog ubistva policajca Mahira Begića. Otkrivamo šta su utvrdili balističari, a bili smo i na licu mjesta. Pročitajte šta kažu mještani Suhodola i Ušivka. Također, blizak prijatelj višestrukog ubice Edina Gečića otkriva za naš list kako i gdje je planirao ubistva.

U kući ubijenog policajca Mahira Begića u Lokvama kod Hadžića jučer tuga, bol i plač. Za naš list govore roditelji, majka Hasena i otac Adil.

U Sarajevu je sinoć otvoren Evropski olimpijski festival mladih. Počela je sportska bajka, a Sarajevo je sinoć zasjelo u punom sjaju. Donosimo sve detalje sinoćnjeg spektakularnog otvorenja.

Naša ekipa bila je na gradilištu Buna – Počitelj. Iako je bio vikend, pročitajte šta smo zatekli na licu mjesta.

Tragom inicijativa da se na nastavu dolazi bez telefona, razgovarali smo s Lejlom Tuzlak, direktoricom sarajevske Prve gimnazije, Nadom Vulić, direktoricom banjalučke Ekonomske škole i psihologom Jasminkom Dizdarević.

Na stranama Crne hronike pročitajte detaljan izvještaj pucnjave u kafe-baru ”Škorpion” u Drvaru. Otkrivamo kako je policajac ranio konobaricu u kičmu.

U okviru pripremne utakmice u Antaliji fudbaleri Željezničara minimalno su su poraženi od ruskog Sočija. Pročitajte komentar trenera Amara Osima te zašto je poslao na travnjak tim u kojem je nedostajao određeni broj standardnih igrača.

Bili smo na treningu bihaćkog Jedinstva. Sa zaostatkom nešto više od 20 dana počele su pripreme za nastavak Prve lige Federacije BiH u fudbalu. Otkrivamo zašto je trener Vlado Jagodić u problemima.

Za naš list govori Marko Delvekio, nekadašnji napadač Rome: Ne znam zašto je Džeki trebalo toliko da me stigne.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.