NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Likvidiran serijski ubica!

Piše: Avaz.ba

13.2.2019

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ donosimo detaljan izvještaj s terena o epilogu potrage za brutalnim ubicom Edinom Gačićem, kojeg su policajci jučer likvidirali.

Pročitajte opširan izvještaj sa svim detaljima najmasovnije policijske akcije, koja je rezultirala pronalaskom ubice u šumama kod Kiseljaka.

Donosmo i ispovijesti ljudi koji su ga poznavali. Pronašli smo ženu sa snimka na kojem se Gačić igra sa jarićima. Zove se Sadija Todorovac i otkrila nam je brojne detalje iz života serijskog ubice.

Za „Dnevni avaz“ govori i Nisveta Ćatić, Gačićeva tetka. Ona otkriva do sada nepoznate detalje te govori o motivima zbog kojih je Gačić ubio svoju majku, odnosno njenu sestru.

Pročitajte i izvještaje sa dženaze i komemoracije ubijenom policajcu Mahiru Begiću.

Donosimo i redovnu kolumnu uglednog novinara Bakira Hadžiomerovića pod naslovom „Trst je naš“.

Na stranicma Globusa čitajte o suđenju stoljeća koje se u SAD vodi protiv Hoakina Guzmana zvanog El Čapo, najvećeg narkobosa na svijetu. El Čapo je proglašen krivim po svim tačkama optužnice.

U rubrici Teme čitajte o migrantskoj krizi u Unsko-sanskom kantonu, gdje se zbog sve češćih incidenata zatvaraju prihvatni centri „Miral“ i „Bira“.

Nakon sastanka s američkim državnim sekretarom Majklom Pompeo, šef diplomatije Slovačke Miroslav Lajčak ekskluzivno za „Avaz“ otkriva detalje razgovora u kojem je bilo mnogo govora o BiH.

Tu i je izvještaj sa nastavka suđenja suspendiranom tužiocu Boži Mihajloviću – Gdje je nestalo 80.000 maraka?

Donosimo i zabrinjavajuće podatke o epidemiji virusa – gripa je uzela 47 života.

Pročitajte detalje o dolasku Andree Rajačić, supruge slavnog fudbalera Tijerija Anrija u Sarajevo.

Na stranama Crne hronike čitajte o tragediji kod Bileće, gdje je u saobraćajnoj nesreći poginuo maturant Filip Milojević, te o Srebreničaninu koji je lagao da je pripadnik Evropske policijske asocijacije te tako varao.

Posjetili smo Centar za rehabilitaciju ovisnika kod Prijedora i donijeli ispovijest Fahrudina: Propio sam i kuću i postao beskućnik.

U rubrici Šou biz čitajte razgovor sa Mersihom Husagić, koja je dobila glavnu ulogu u njemačkoj seriji „Soko Munchen“, te razgovor sa pjevačicom Ivanom Nikolić, koja govori o Džoniju Depu.

Na stranama Sporta pročitajte sve aktulenosti iz domaćeg i međunarodnog nogometa. Pročitajte detalje dolaska Ronalda u Juventus koje je otkrio direktor ovog torinskog kluba.

Tu je i informacija francuskog lista „L'Equipe“, koji piše da je Pjanić treći najbolje plaćeni igrač u Italiji.

Donosimo i novu priču sa EYOF-a: Koji su slavni sportisti karijere počeli sa ovog festivala?

Pročitajte izvještaj sa suđenja po tužbi Haruna Mahmutovića protiv Košarkaškog saveza BiH i zašto se Mahmutovićem bavi Tužilaštvo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.