NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Tri milijarde KM iznesene iz BiH

Avaz.ba

15.2.2019

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, donosi detalje hoće li se žene koje su završile u Siriji vratiti u BiH. Saznajte kakve su procedure pokrenute za njihovim povratkom i šta o svemu kažu iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Otkrivamo i koliko je novca izneseno iz BiH preko granice. Šta o svemu kažu u Upravi za indirektno oporezivanje BiH i koja pravna lica su iznijela najviše novca.

Doznajte i koliko je novca ušlo u BiH i u kojim valutama, a koliko je završilo u Hrvatskoj, Srbiji, Švicarskoj...

Naš ugledni kolumnista Bakir Hadžiomerović u „Minuti“ piše o „Povratku džihadista“

Pročitajte i šta se desilo u Osnovnoj školi „Đurđevik“ kod Živinica, ko je napao direktoricu škole i šta o svemu kaže nastavnica Deniza Aljić, koja ja akter ove tučnjave.

Saznajte i gdje je dobio posao Lukačev operativac Vehbija Numanović, koji je već pod istragom Tužilaštva KS. Koja mu je naredna destinacija i kakva mu je uloga namijenjena u obavještajnim strukturama.

VSTVBiH jučer je birao nove nosioce pravosudnih funkcija. Saznajte ko je izabran za nove sudije Suda BiH i šta će biti s Dalidom Burzić, glavnom kantonalnom tužiteljicom.

Saznajte i hoće li i kada konačno biti održana sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije. Kakve su nove odluke CIKBiH i šta se dešava u Skupštini BPK Kantona.

Bili smo na licu mjesta u Brđanima, mjestu gdje će biti ukopan serijski ubica Edin Gačić. Šta kažu mještani i šta smo pronašli u ubicinoj kući.

Otkrivamo i šta se dešavalo na letu Istanbul - Sarajevo. Kome je doktor FK Sarajevo spasio život.

Pročitajte i šta kažu mještani poplavljenih gradova. Kome je najteže i ko ih je posjetio.

Novinari Crne hronike otkrivaju detalje iz Tuzle. Ko je pucao na policajce i koliko je uhapšenih. Otkrivamo na koliko je bivši član benda „Seven Up“ osuđen i šta su inspektori otkrili u Prnjavoru.

Na stranicama Jet seta saznajte šta kaže bivša djevojka Damira Džumhura Dejana Živković

Na stranicama Sporta donosimo razgovor s Zoranom Vujovićem, Sarajlijom sa splitskom adresom. Saznajte i hoće li Nihad Đedović zaigrati ponovo za reprezentaciju BiH.

Donosimo i redovno izdanje priloga „TV Extra“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.