NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: "Živ je, neka mi se javi njegov otac!"

Avaz.ba

19.2.2019

„Dnevni avaz“, najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem printanom izdanju objavljuje šokantan i misteriozan poziv upućen redakciji "Avaza" u kojem jedan muškarac traži kontakt telefon El-Eminovog oca Samira Hadžić. Pročitajte šta on tvrdi za naš list te zašto želi pričati samo sa Samirom.

Naša ekipa bila je u rodnom mjestu majke legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je prekjučer poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj. Šta su rekli mještani Bijeljine, pročitajte u današnjem izdanju.

Saznajte zašto je smijenjen Sena Šehović, direktor Fondacije za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja.

U najnovijoj "Minuti“ pročitajte o čemu piše poznati novinar Bakir Hadžiomerović.

Pročitajte i zabrinjavajuće podatke Službe za poslove sa strancima o novim migrantskim rutama. Očekuje li našu zemlju novi val migranata?

Otkriveni su i podaci o tome koliko će koštati preuređenje novih prostorija Vlade Federacije BiH, saznajte o koliko novca se radi.

Također, donosimo informacije o imenovanju novog Vijeća ministara BiH, kao i detalje jučerašnjeg sastanka Dodika, Izetbegovića i Čovića.

Na stranicama Globusa pročitajte sve o prvim predviđanjima rezultata izbora za Evropski parlament. Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović otkrila je zašto je bila na pregledu. Pročitajte i najave šefice diplomatije o novim sankcijama Rusiji.

Saznajemo i koliko tužioci traže odštete za havariju koja se desila u avgustu prošle godine u Pločama.

Saznajte i zašto građani BiH imaju nevažeće dokumente te koliko iznosi ukupan broj nevažećih dokumenata. Pročitajte i zašto se još nije obavio ukop najtraženijeg ubice u BiH Edina Gačića.

Na stranicama Mozaika pročitajte i zašto je BiH atraktivnija od Havaja i Novog Zelanda. U Tuzli počeo s radom Odjel za medicinski potpomognutu oplodnju.

Koliko dugo čekaju zaplijenjeni automobili na uništenje? Pročitajte i prijeti li nam novo poskupljenje goriva.

Pročitajte i zašto bolnica u Istočnom Sarajevu ne radi. Saznajte i ko su ovogodišnji kandidati za Šestoaprilsku nagradu.

Na stranicama Crne hronike donosimo informacije o tome zašto je zapaljena kuća u naselju Širokoča. Došli smo i do saznanja ko je žena koja se utopli u rijeci Bosni.

Pročitajte i informacije o crnoj statistici na cestama BiH te koliko života je odnijela brza vožnja.

Stranice sporta posvećene su žrijebu Kupa BiH. Pročitajte koji rivali će se sastati u četvrtfinalu.

Saznajte i kome je naš popularni reprezentativac posvetio svoj gol. Otkrijte ko je poznatom hrvatskom reprezentativcu odabrao novi klub. Otkrijte šta su poručili košarkaški reprezentativci prilikom okupljana u Zenici.

U današnjem broju "Dnevnog avaza“ donosimo prilog ''Automarket''. Pročitajte sve o novim ponudama BMW-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.