NAJAVA

"Panorama" donosi intervjue s Ljiljanom Blagojević, Muharemom Serbezovskim...

Avaz.ba

23.2.2019

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 24. februara, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. 

Ljiljana Blagojević (63) iz svog beogradskog doma govorila je u intervjuu za “Dnevni avaz” o kultnom filmu “Sjećaš li se Dolly Bell” i glumi, a prokomentirala je i rad na istoimenoj predstavi Kokana Mladenovića, koja se priprema u Kamernom teatru 55.

- To je veoma lijepo i drago mi je da će se nešto takvo realizirati. “Sjećaš li se Dolly Bell” zaista je divan i poetičan tekst Abdulaha Sidrana, koji zaslužuje da mu se ponovo posveti pažnja. Ekipa koja radi predstavu, ima veliku obavezu. S obzirom na to da je film osvojio vrhunske nagrade i da je u kinematografiji bivše Jugoslavije zabilježen kao jedno od najboljih ostvarenja, i od predstave će se mnogo očekivati – govori Blagojević.

Muharem Serbezovski (68), pjevač, kompozitor, pisac, prevodilac i magistar prava, obilježio je lani impozantnih 50 godina karijere.

Telefonskim pozivom zatekli smo ga upravo dok se spremao na put za Njemačku, gdje će, kako kaže, spojiti ugodno s korisnim.

Pročitajte i našu temu o ekstremno mršavim manekenkama, poznatijim kao “high fashion” modeli, koje šetaju modnim pistama svjetskih metropola. One diktiraju ostatku svijeta trendove ženskog izgleda. Dizajneri na kastinzima biraju manekenke bez oblina, jer trebaju ofinger koji šeta.

Iza pjevačice Maje Šuput je veoma težak životni period. Prije nekoliko mjeseci, izgubila je oca Borisa Šuputa i za “Avaz” je otvorila dušu i progovorila o najtežim trenucima u svom životu.

Čitajte još:

- Šta su dogovorili reditelj Srđan Vuletić i scenarista Feđa Isović?

- BURNA VEZA Danijela Siman, seksepilna supruga španskog nogometaša Seska Fabregasa

- Plava krv: 12 modnih pravila za pripadnike kraljevskih porodica

- Sedmica mode u Londonu

- Krofne: Nastale zbog nesretne ljubavi

- Bolonja: Univerzitetski grad u kojem se dobro jede


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.