NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Pokradeni Brega i Merlin

Avaz.ba

28.2.2019

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg bh. političkog dnevnika, donosimo sve detalje afere u AMUS-u. Samo u našem listu čitajte kako su pokradene najveće muzičke zvijezde regiona Dino Merlin i Goran Bregović.  

Bili smo i na licu mjesta u Zenici, gdje se muškarac u centru grada pokušao objesiti. Brojni građani su svjedočili ovoj drami.

U „Dnevnom avazu“ objavljujemo i ispovijest Đemile Talić–Gabrijel, koja je zamalo ostala bez noge nakon što je operirana u KCUS-u. Čitajte koji doktor joj je spasio nogu, a šta je o svemu kazala Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a.

Donosimo i izuzetno zanimljiv i dinamičan razgovor sa Žarkom Papićem. Šta je poručio?

Na stranama Globusa donosimo sve detalje sastanka Donalda Trampa, predsjednika SAD, i Kim Jong-una, predsjednika Sjeverne Koreje. Koliko je trajala historijska večera?

Istraživali smo i gdje završava novac namijenjen migrantima. Ko kontrolira milione?

Danas objavljujemo priču o brutalnom ubistvu psa u Varešu. Bili smo i na zgarištu tuzlanske pijace.

Na stranicama Crne hronike donosimo priču o brutalno pretučenom maturantu u Gračanici te novi slučaj pedofilije u BiH. Samo u našem listu čitajte šta je uradio Ejub Ribić iz Tuzle?

Bili smo i na izricanju presude narkoporodici na Kantonalnom sudu u Tuzli.

Novinari Jet seta donose zanimljivu priču o Srebreničanki Naidi Leis–Karić. Zašto je njen život poput filmskog scenarija, čitajte samo u „Dnevnom avazu“?

Na sportskim stranicama čitajte kako će UEFA uvjetovati NSBIH da uvede VAR, i koja želja je Husrefu Musemiću ispunjena jučer?

Mirza Varešanović govori o prvim utiscima nakon preuzimanja kormila Tuzla Cityja. U centru pažnje evropskog fudbala je afera "Ikardi". Predstavljamo i tri bh. mušketira uoči Evropskog dvoranskog prvenstva u ateltici.

Bilal Šuman govori o stanju u rukometnoj selekciji BiH.

Danas u „Dnevnom avazu“ i zanimljiv prilog iz kulture „Kult Art“, za koji, između ostalih, govori i glumica Neda Arnerić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.